Tietosuojaseloste

REKISTERINPITÄJÄ

Oy Mastemas Ltd
Y-tunnus 1070283-1
Tarttilantie 28
03400 Vihti

mirka@mestacoworking.com
+358 40 510 8622

Rekisterin nimi: 

Mesta Coworking Asiakasrekisteri

 

YLEISTÄ

Yksityisyytesi on meille tärkeä asia. Jotta voimme palvella sinua mahdollisimman hyvin ja kehittää toimintaamme, on meidän kuitenkin kerättävä ja käsiteltävä tiettyjä sinua koskevia tietoja.

Tämä tietosuojaseloste kertoo, mitä henkilötietoja keräämme, kuinka niitä käsittelemme, sekä mitä oikeuksia sinulla on tietojasi koskien. Oy Mastemas Ltd (Mesta Coworking) käsittelee sinua koskevaa henkilötietoa tämän tietosuojaselosteen ja sovellettavan lainsäädännön mukaisesti.  Keräämme ainoastaan toimintamme kannalta tarpeellisia, tässä selosteessa mainittuja tietoja. Päivitämme tätä tietosuojaselostetta toimintamme kehittyessä ja lainsäädännön muuttuessa.

Käyttämällä palvelujamme, verkkosivustoamme tai tilaamalla uutiskirjeen, hyväksyt, että käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja tämän tietosuojaselosteen mukaisesti. Ymmärräthän, että emme välttämättä pysty palvelemaan sinua, mikäli et hyväksy näitä ehtoja. 

 

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN PERUSTE JA TARKOITUS

Henkilötietojen käsittely perustuu oikeutettuun etuun, kuten asiakkuuteen, tai suostumukseen, joka on saatu esimerkiksi uutiskirjetilauksen yhteydessä. 

Henkilötietojen käyttötarkoitus on palveluiden tuottaminen sekä asiakassuhteiden hoitaminen, ylläpito, kehittäminen, analysointi ja tilastointi. Tietoja voidaan käyttää myös markkinointiin ja Mesta Coworkingin liiketoiminnan ja palveluiden suunnittelemiseen ja kehittämiseen. Tietoja ei käytetä automatisoituun päätöksentekoon. 

Lisäksi käsittelemme verkkosivuvierailijoidemme tietoja analytiikkatarkoituksiin ja markkinoinnin kohdentamiseen.

 

 

MITÄ TIETOJA KERÄÄMME JA SÄILYTÄMME?

Rekisterin tiedot kerätään säännönmukaisesti asiakkaalta itseltään asiakassuhteen syntymisen yhteydessä, verkkolomakkeella, tai ostoksen, varauksen tai uutiskirjetilauksen yhteydessä.  

  1. Käyttäjän itsensä antamat tiedot
    • Tunnistautumistiedot, kuten asiakkaan nimi, yrityksen nimi ja y-tunnus
    • Yhteystiedot, kuten puhelinnumero ja sähköpostiosoite
    • Maksutiedot, kuten laskutustiedot sekä maksuvälinetiedot
    • Markkinointiviestiluvat
    • Asiakkaan itse omaan profiiliinsa lisäämät tiedot

       

  2. Palveluiden käytöstä havaitut tiedot
    • Ostosten ja varausten yhteydessä annetut tiedot 
    • Osto- ja varaushistoria
    • Uutiskirjeen avaukset ja klikkaukset

Lisäksi keräämme analytiikkatyökalujen avulla kaikista sivuston vierailijoista eräitä teknisiä tietoja, kuten käyttämäsi käyttöjärjestelmä ja laitetyyppi, käyttöjärjestelmän kieli, lokaatio ja sivuhistoria sivuston sisällä. Näitä tietoja ei yhdistetä Asiakasrekisterin tietoihin tai käytetä henkilön tunnistamiseen, vaan niitä käytetään ainoastaan analytiikkatarkoituksiin sivuston kehittämiseksi ja markkinoinnin automaattiseen kohdentamiseen. 

 

 

EVÄSTEET JA ANALYTIIKKATYÖKALUT

Mesta Coworkingin nettisivut hyödyntävät evästeitä. Tämä on yleinen käytäntö useimmilla verkkosivustoilla. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, joita verkkosivusto tallentaa tietokoneellesi tai mobiililaitteellesi, kun käyt sivustolla. Evästeet tallentavat tietoa laitteestasi ja käyttäytymisestäsi sivustollamme. Niiden tarkoitus on parantaa sivuston käyttökokemusta esimerkiksi muistamalla kielivalinnat, kerätä statistiikkaa sivuston käytöstä ja auttaa kohdentamaan markkinointia. Evästeitä ei käytetä muihin tarkoituksiin eikä niiden avulla voi tunnistaa sivuston käyttäjää. 

Voit halutessasi poistaa tietokoneellasi olevat evästeet, ja useimmat selaimet voi asettaa torjumaan ne kokonaan. Tämä saattaa kuitenkin estää sivustoamme palvelemasta sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Ohjeita evästeiden hallintaan tarjoaa esimerkiksi aboutcookies.org 

Verkkosivustollamme evästeitä käyttävät seuraavat palvelut:

  • Google Analytics, verkkosivuston analytiikkaa varten
  • Facebook Pixel, relevantin markkinoinnin kohdentamista varten
  • CookieYes, sivustollamme valitsemiesi evästeasetusten muistamista varten

 

MIHIN TIETOJANI KÄYTETÄÄN?

Käytämme henkilötietoja: 

  • Varausten ja ostosten käsittelyyn
  • Tilavarausten ja tilojen käyttöoikeuksien päivittämiseen
  • Asiakkuuksien ylläpitoon, asiakaspalveluun ja viestintään asiakkaille
  • Mesta Coworkingin sisäisten toimintojen kehittämiseen
  • Asiakaskokemuksen ja -palvelun kehittämiseen
  • Tilastointiin ja toiminnan johtamiseen
  • Kirjanpitoon
  • Paremman ja henkilökohtaisemman sisällön ja markkinoinnin tuottamiseen ja kohdentamiseen
  • Suoramarkkinointiin, mikäli olet antanut siihen luvan tilaamalla uutiskirjeemme. Voit aina poistua uutiskirjelistaltamme klikkaamalla viestin lopusta löytyvää linkkiä.

     

 

KUKA HENKILÖTIETOJA KÄSITTELEE?

Henkilötietoja voivat käsitellä ainoastaan ne henkilöt, joiden työtehtävien puolesta tämä on perusteltua. Henkilötiedot on suojattu asiattomalta pääsyltä asianmukaisin käyttäjäkohtaisin tunnuksin, salasanoin ja käyttöoikeuksin.

Voimme tarvittaessa ulkoistaa henkilötietojen käsittelyn osittain kolmannelle osapuolelle, jolloin takaamme sopimusjärjestelyin, että henkilötietoja käsitellään voimassa olevan tietosuojalainsäädännön mukaisesti ja muutoin asianmukaisesti.

 

 

SÄILYTYSAIKA JA OMIEN TIETOJEN TARKASTELU

Emme säilytä henkilötietojasi pidempään kuin on tarpeellista niiden käyttötarkoitukselle tai kuin sopimus tai laki vaatii. Lähtökohtaisesti tietoja säilytetään niin kauan, kun tietoja tarvitaan suhteen ylläpitämiseksi.

Tietojen säilytys ja käsittely perustuvat antamaasi suostumukseen ja sinulla on milloin tahansa oikeus peruuttaa suostumuksesi. Sinulla on halutessasi oikeus tarkistaa sinua koskevat henkilötiedot, pyytää niihin oikaisua ja pyytää niiden poistamista rekisteristä. Tietyin edellytyksin voit myös pyytää tietojesi käsittelyyn rajoituksia. 

Voit lähettää tietojasi koskevat pyynnöt ja kysymykset sähköpostitse rekisteristä vastaavalle yhteyshenkilölle: mirka@mestacoworking.com

Mikäli huomaat käsittelyssämme tai toiminnassamme puutteita, sinulla on oikeus tehdä asiasta valitus valvontaviranomaiselle. Kerrothan asiasta ensin meille, jotta voimme korjata virheemme.

 

HENKILÖTIETOJEN SIIRTÄMINEN ETA-ALUEEN ULKOPUOLELLE

Pääsääntöisesti käsittelemme henkilötietoja Euroopan talousalueen sisällä.
Osa yrityksen käyttämistä ulkopuolisista palvelun- tai ohjemiston tarjoajista saattaa säilyttää tietoja EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolella. Kun tietoja siirretään EU:n ja ETA:n ulkopuolelle, huolehdimme henkilötietojen suojan riittävästä tasosta muun muassa sopimalla henkilötietojen luottamuksellisuuteen ja käsittelyyn liittyvistä asioista lainsäädännön edellyttämällä tavalla.

 

 

PÄÄTYYKÖ TIETOJANI KOLMANSILLE OSAPUOLILLE?

 

Toimintamme edellyttää joidenkin tietojen jakamista ulkopuolisten palveluntarjoajien kanssa. Näin mahdollistamme tilojemme kulkuoikeuksien ja asiakkuuksien hallinnan, maksujen vastaanottamisen, sekä yhteydenpidon ja suoramarkkinoinnin sähköpostitse. Jaamme kunkin palveluntarjoajan kanssa ainoastaan palvelun toteuttamiseen tarvittavat tiedot. Olemme varmistaneet, että kaikki palveluntarjoajamme noudattavat tietosuojalainsäädäntöä. 
Käytämme säännönmukaisesti seuraavia palvelutarjoajia:

  • Pindora
  • MailerLite
  • Habu Spaces
  • Stripe

Emme luovuta tietojasi markkinointitarkoituksiin Oy Mastemas Ltd:n ulkopuolelle.

 

SUORAMARKKINOINTI

Mikäli olet antanut suostumuksesi suoramarkkinoinnin vastaanottamiseen esimerkiksi tilaamalla uutiskirjeen, voimme lähettää sinulle tiedotteita liittyen palveluihimme.

Sinulla on aina oikeus kieltää meitä käyttämästä henkilötietoja suoramarkkinointiin ottamalla meihin yhteyttä tai käyttämällä suoramarkkinointiviestien yhteydessä tarjottavaa tilauksen peruuttamismahdollisuutta.