Anni Peltola: Kasvun aika

  • Artikkelin kategoria:näyttely

Tuli heti valoisa ja keväinen olo, kun astuin Mestalle viime sunnuntaina ja näin seinillä Anni Peltolan juuri ripustaman näyttelyn! Värikkäät kukka-aiheiset maalaukset oli vallanneet molempien coworking-huoneiden seinät.

Anni Peltolan näyttely Kasvun aika on Mestan seinillä huhtikuun loppuun saakka. Sen jälkeen on taas tilaa uusille näyttelyille – ehkä sinun näyttelyllesi?

Anni Peltola

”Olen helsinkiläinen taiteilija Anni Peltola. Työskentelen tällä hetkellä erityisesti sekatekniikan ja kerroksellisten maalausten parissa, joissa yhdistän akryylimaalausta ja kollaasia. Aiemmin tein pääasiassa tekstiilitaidetta, josta kumpuaa kiinnostukseni erilaisiin tekstuureihin ja pintoihin myös maalatessani.”

Anni Peltola
Anni Peltola

”Elämäntapahtumat, tarinat ja tunteet inspiroivat minua taiteessani. Olen aiemmalta ammatiltani toimintaterapeutti ja minua kiehtoo taiteessakin tekemisen prosessi, käsillä tekemisen terapeuttinen voima. Yritykseni Mimii Creativen taidekursseilla näkökulma on oman luovuuden löytämisessä erilaisten visuaalisten menetelmien, kuten taidepäiväkirjan avulla.

Tämän näyttelyn teoksissa olen käsitellyt äitiyttä ja naiseutta, uupumista ja oman itsensä etsimistä. Kukkasymboliikka – kukoistaminen ja kuihtuminen – kiehtoo minua näiden teemojen äärellä. Taide auttaa minua käsittelemään vaikeita elämänkokemuksia ja toisaalta tekee näkyväksi pieniä ja isoja onnen hetkiä tavallisessa arjessa.

Anni Peltola
Anni Peltola
Anni Peltolan näyttely Mesta Coworkingilla
Anni Peltola

Herttoniemen coworking-tilamme seinistä kaksi on varattu vaihtuville näyttelyille. Tähän mennessä seinillä on nähty taidetta valokuvasta öljyvärimaalauksiin ja metalligrafiikkaan. 

Jos et ole Mestan asiakas, mutta haluaisit käydä tutustumassa näyttelyyn, se onnistuu sopimalla ajankohta etukäteen.

Haluaisitko tuoda oman näyttelysi Mestan seinälle? Laita viestiä: mirka@mestacoworking.com