Atte pitää toimistoaan Omassa Huoneessa

  • Artikkelin kategoria:mestalaisia

Atte on johdon konsultti ja tekee paljon projekteja digitalisaatiorajapinnassa. Hän pitää toimistoaan toisessa Mestan kahdesta Omasta Huoneesta.

Atte Mesta Coworkingilla

”Olin aikaisemmin töissä data ja analytiikkayrityksessä. Kun vaihdoin sieltä yrittäjäksi, tein ensin kotona. Mutta sitten totesin, että tarvitsen paremmat työtilat, missä voin jättää paremmin asiat levälleen työpäivän päättyessä ja pystyn keskittymään paremmin työntekoon.

Asun tossa Laajasalossa. Herttoniemeen on mulla lyhyt työmatka ja tästä on hyvät yhteydet, jos tarvii mennä keskustassa käymään. Googlasin coworking-tiloja tällä alueella, ja löysin Mestan.

Tässähän on eletty nyt poikkeuksellista aikaa. Mullakin oli kotona pari kouluikäistä lasta ja vaimo myös tekemässä töitä, se oli aika hankalaa. Mun oli oikeestaan pakko päästä pois. Toinen syy oli selkä, joka ei kestänyt pitkäaikaista työskentelyä siinä keittiön pöydällä. Mä tarviin kunnon pöydän ja kunnon tuolin.”

”Aika lailla mä oon tämmönen kaheksasta viiteen työntekijä. Tulen aamulla töihin, teen normaalin työpäivän ja sen jälkeen lähen siitä kotiin.”

Puhelut oli yksi syy, miksi päätin vuokrata Oman Huoneen. Huomasin, että olen niin paljon puhelimessa – tänäänkin oon neljä eri palaveria vetänyt. Täällä oli silloin vaan yksi puhelinkoppi, jota en voinut puoleksi päiväksi varata. Nythän tilanne on parempi, kun puhelinkoppeja on tullut lisää. Omassa Huoneessa pystyn laittaa oven kiinni ja puhumaan siellä puheluita oman työpöydän ääressä.

Toisaalta, jos ei ole niin työpainetta, niin coworking-tila mahdollistaa sen, että voi vähän sosialiseerata tässä muiden kanssa. Ja tykkään, että on se mahdollisuus olemassa, että voin pitää kokoukset täällä Mestan neuvottelutilassa. 

Aika lailla mä oon tämmönen kaheksasta viiteen työntekijä. Tulen aamulla töihin, teen normaalin työpäivän ja sen jälkeen lähen siitä kotiin.”