Cydney saa Mestalta kivaa lounasseuraa

  • Artikkelin kategoria:mestalaisia

”Mä olen Cydney. Olen freelancer-tuotepäällikkö ja olen täällä koska en haluu työskennellä koko ajan kotona.

Cydney at Mesta Coworking

"Kun kokeilin Mestaa, huomasin että se oli ihan erilainen kuin muut coworking-tilat keskustassa. Ja mä tykkäsin enemmän."

On hyvä että on toinen paikka, jossa mä voin tehdä töitä. Koronan jälkeen olin koko ajan kotona. Kirjoitin markkinoinnin slack-ryhmään ja kysyin, kuka on kokeillut coworking-tiloja Helsingissä ja voisi suositella jotain, ja joku ehdotti tätä paikkaa.

Ehkä vuoden jälkeen päätin kokeilla coworking-tiloja, ja kun kokeilin Mestaa, huomasin että se oli ihan erilainen kuin muut coworking-tilat keskustassa. Ja mä tykkäsin enemmän. Mä tykkäsin rauhallisesta fiiliksestä ja ehkä koosta, koska Mesta ei ole tosi iso. Täällä tuntuu enemmän kodilta. 

Mestalla on mahdollista joskus keskustella ihmisten kanssa – jos mä haluaisin olla yksin, mä olisin kotona. Ehkä ihmiset on ystävällisempiä täällä. Ja myös huomasin, että muut coworking-tilat ovat joskus sieluttomia ja tuntuvat tosi toimistolta. Liikaa ihmisiä ja tuntuu, että ok mä oon toimistossa, mutta ei tunnu siltä että olen yhteisössä. En voi sanoa, että täällä on tosi yhteisöllistä, mutta enemmän kuin muualla. On pysyvää porukkaa.”

"On aika kiva lähteä Mestalta lounaalle jonkun uuden ihmisen kanssa ja keskustella"

”Kiva juttu mun työpäivissä Mestalla on lounailla käyminen. Kun mä oon kotona, joskus lähdetään lounaalle jos mun mies on siellä, mutta on aika kiva lähteä Mestalta lounaalle jonkun uuden ihmisen kanssa ja keskustella. Kun tuun kotiin taas, on hyvä tunne, että olin muualla töissä. Se auttaa, jos on paljon kokouksia ja päivä on stressaava. Silloin voi  lähteä täältä ja kotona tuntuu, että on jättänyt stressin työpaikalle. Ja metsä tässä lähellä on tosi kiva, joskus mä kävelen siellä.