Ekomuodin pop up Mestan neukkarissa

  • Artikkelin kirjoittaja:
  • Artikkelin kategoria:tapahtumia

Mestan neukkarin valtasi elokuun lopulla ekomuodin pop up!

Ekohelsinki on vuonna 2017 perustettu hitaan ja vastuullisten pukeutumisen verkkokauppa. Valikoima löytyy pääosin aikuisten eettisiä ja ekologisia vaatteita sekä hieman ekokodin tarvikkeita.

Ekohelsinki POP UP Mesta Coworkingilla

”Kohderyhmämme on laaja; tuotteemme ovat suunnattu kaikille vastuullisesta pukeutumisesta kiinnostuneille. Erityistä kiitosta olemme saaneet siitä, että emme myy pelkästään designtuotteita, vaan meiltä löytyy myös arkeen sopivia kohtuuhintaisia vaatteita”, kertoo Ekohelsingin Ksenia. 

Ekohelsingin takana on itsekin aiemmin lähellä Roihuvuoressa asunut Ksenia Rensujeff, joka jo opiskeluaikanaan kaipasi lisää tarjontaa laadukkaista, ekologisista ja eettisistä vaatteista. 

”Sain idean Ekohelsingin perustamisesta jo vuosia sitten. Mistään ei tuntunut löytyvän laadukkaita vaatteita, jotka olisivat sekä ekologisia että eettisiä. Monet keskihintaisetkin vaatteet tuntuivat nyplääntyvän jo parin pesun jälkeen. Tämä ärsytti etenkin opiskelijana. Missään ei myöskään kerrottu tuotteiden valmistustavoista. Netissä vastuullisesti valmistettujen vaatteiden tarjonta oli kymmenisen vuotta sitten surkea.”

”Loppusysäyksen antoi se, että halusin tehdä taloushallinnon puolella olevan päätyöni lisäksi jotain täysin erilaista. Ekohelsinki tuokin mukavaa vaihtelua exceleihin, lakipykäliin ja veroihin, vaikka päätyöksi tästä ei vielä ole.”

Ekohelsingin Ksenia Rensujeff
Ekohelsinki POP UP Mesta Coworkingilla

Herttoniemen Mestalla elokuussa järjestetty Pop Up oli kaksipäiväinen pieni tapahtuma. Pop Upissa nähtiin pääosin joogavaatteita ja syksyyn sopivia tuotteita. Pop Upissa oli mukana myös Fair.fi, joka edustaa mm. People Tree:tä.

”Pop Up:sta jäi positiivinen fiilis. Löysimme uusia asiakkaita ja pääsimme tuomaan esille omaa yritystä”, Ksenia kertoo, kun kysyn, millaista oli pitää pop up Mestalla. ”Tapahtumajärjestäjän näkökulmasta Mestan neukkari oli täyttä luksusta; iso lämmitetty sisätila, sähköt, valot ja jopa maksuton pysäköinti. Myös kalusteita sai hyödyntää vapaasti. Tämä kaikki on harvinaista, etenkin jos vertaa messuihin tai markkinoihin.” 

Oli kiva kuulla, että Mestan neukkari soveltui näin mainiosti pop up -liikkeelle. Mielellämme vuokraamme tilaa jatkossakin tähän tarkoitukseen. Oma sisäänkäynti, iso näyteikkuna suoraan vilkkaalle Hiihtomäentielle ja läheinen metropysäkki tekevät tilasta helposti saavutettavan.

”Seuraavalla kerralla ehkä valitsisin ajankohdan hieman tarkemmin ja aloittaisin markkinoinnin aikaisemmin. Herttoniemi on vilkasta aluetta, uskoisin että panostamalla oman Pop Up:n markkinointiin saisi hyviä tuloksia aikaan”, Ksenia pohtii. Me toivotamme Ksenialle ja Ekohelsingille menestystä ja odotamme innolla seuraavaa pop upia!

Pop up -liike Mesta Coworkingilla