Jonna Pajusen valokuvanäyttely

  • Artikkelin kategoria:näyttely

Jonna Pajusen valokuvanäyttely DIMENSIONS, PART III tuo Herttoniemen Mestalle mielenkiintoisen sarjan kokeellista valokuvaa. Näyttely on esillä vuoden loppuun saakka.

Jonna Pajunen
Jonna Pajunen

”Valokuvaus on minulle matka, seikkailu, pakokeino. Kuin ikkuna salaiseen puutarhaan, jossa voin seikkailla mielin määrin mielikuvitukseni kanssa. Uppoudun siihen hetkittäin täysin unohtaen muun.

’Huomasin, että etsiminen voi olla yhtä mielenkiintoista kuin löytäminen’ (Paolo Coelho). Se, mitä olen tänään, en ollut sitä eilen. Samalla tavalla ajattelen tätä sarjaa tehdessäni. Aluksi kuvasin  vain itseäni pimeässä pitkällä valotusajalla (Dimensions, part I). Siirryin seuraavaksi kuvaamaan itseäni mallin kautta, vuorovaikuttaen. (Dimension, part II). Sitten lisäsin siihen taustaa ja lopuksi loin kokonaisen maailman itseni ympärille (Dimensions, part III). 

Jokainen tulkitsee kuviani oman kokemus- ja tunnemaailman pohjalta. Niissä liike kuljettaa katsetta, mutta jännite saa katseen hetkeksi pysähtymään. Kuvat ovat naisellisia, voimakkaita, salaperäisiä. Pyrin kuvissani epämuodolliseen ilmaisuun sääntöjä rikkoen. 

Annan intuition johdattaa.”

Yhteydenotot: 

jonna.pajunen@gmail.com
@jonnipajuu

Herttoniemen coworking-tilamme seinistä kaksi on varattu vaihtuville näyttelyille. Tähän mennessä seinillä on nähty taidetta valokuvasta öljyvärimaalauksiin ja metalligrafiikkaan. 

Jos et ole Mestan asiakas, mutta haluaisit käydä tutustumassa näyttelyyn, se onnistuu sopimalla ajankohta etukäteen!

Haluaisitko tuoda oman näyttelysi Mestan seinälle? Laita viestiä: mirka@mestacoworking.com