Kuinka Mestan podcast-huone toimii?

  • Artikkelin kirjoittaja:
  • Artikkelin kategoria:podcast

Kiinnostaako sinua äänittäminen tai videointi Mestan podcast/video-huoneessa?

Lue tämä, niin tiedät kuinka homma toimii:

Millaiseen käyttöön Mestan podcast-huone soveltuu?

Podcast-huone sopii kokonsa puolesta 1-3 hengen äänityssessioihin. Meillä on menestyksekkäästi äänitetty mm. podcasteja ja äänikirjoja. Huone soveltuu mainiosti myös videokonferenssien, etäkoulutusten ja etähaastatteluiden vetämiseen tai niihin osallistumiseen. Jos olet epävarma huoneen soveltumisesta käyttötarkoitukseesi, kerromme mielellämme lisää tai kutsumme sinut tutustumiskäynnille.

Onko äänenlaatu varmasti hyvä?

Huone on äänieristetty ja akustoitu. Lisäksi käytössäsi on Mestan laadukas Blue Yeti -mikrofoni. Asiakkaamme ovat kiitelleet meillä tehtyjen nauhoitusten äänenlaatua, joten uskallamme luvata, että olet tyytyväinen!

Mitä tekniikkaa huoneessa on käytössä?

Kun vuokraat podcast-huoneen, käytössäsi on:

  • Blue Yeti -kondensaattorimikrofoni, säädettävä mikrofoniteline ja Blue Microphones Radius III -shockmount
  • Audio-Technica ATH-M40x -studiomonitorikuulokkeet
  • Logitech C920 HD Pro Webcam, joka mahdollistaa full 1080p HD -laatuisen videotallennuksen
  • Rengasvalaisin, jonka kirkkautta ja valonsävyä voi säätää. Rengasvalaisimen keskelle voit kiinnittää oman kameran, kännykän tai web-kameran. Valaisimelle on säädettävä jalusta.
  • Neljä eri väristä taustakangasta ⁠

Mitä otan mukaan nauhoituksiin?

  • Tietokoneen tai kännykän, jolle tallennat. Mestan mikrofonissa on USB-A -liitin, ja podcast-huoneesta löytyy USB-C ja micro-USB -adapterit, jotka mahdollistavat äänittämisen suoraan kännykkään. Jos nämä liittimet eivät käy laitteeseesi, muista ottaa mukaan omat adapterit!
  • Halutessasi videointiin oman kameran/videokameran/kännykän/web-kameran. Podcast-huoneesta löytyy Logitech C920 Pro web-kamera sekä jalusta ja kiinnikkeet, joilla saat kuvausvälineesi kiinni jalustaan. 
  • Valitsemasi ohjelman, jolla nauhoitat ja käsittelet äänen/videon. 

Saanko käyttää coworking-tilaa?

Kyllä saat! Coworking-tila kahvikoneineen on käytössäsi koko päivän, kun vuokraat podcast-huonetta. Saat siis tehtyä materiaalin editoinnit kätevästi samalla reissulla. ⁠

⁠Entäs hinnat?

Podcast-huoneen lyhin mahdollinen vuokra-aika on 2 tuntia, ja se kustantaa tällä hetkellä 60 euroa. Lisätunnit 15 e/h ja koko päivä 120 e. Voimassaoleva hinnasto löytyy aina täältä. ⁠Mestan jäsenet saavat podcast-huoneen vuokran alennettuun hintaan.

Miten vuokraan podcast-huoneen?

Podcast-huoneen voit vuokrata etukäteen laittamalla meille viestiä sähköpostitse. Varattuasi saat koodin, jolla pääset sisään coworking-tilaan ja ohjeet podcast-huoneen tekniikan käyttöönottoon. ⁠

Jos et löytänyt tästä tekstistä vastauksia kaikkiin mielessäsi pyöriviin kysymyksiin, ota rohkeasti yhteyttä! Halutessasi voimme sopia sinulle tutustumiskäynnin, jotta voit varmistua, että tila sopii tarkoitukseesi.