Lotta saa Mestalta struktuuria, uutta energiaa ja tehokkuutta työntekoon

  • Artikkelin kategoria:mestalaisia

”Mie oon Lotta ja mie oon täällä Mestalla tekemässä etätöitä.”

Lotta on meidän ilopilleri ja työstää parhaillaan väikkäriä tosi ajankohtaisesta aiheesta, josta ollaan saatu jo useampikin keskustelu aikaan yhteisillä kahvitauoilla. . 

Lotta kahvilla Mesta Coworkingilla

Oon yliopistomaailmassa töissä nuorempana tutkijana yhdelle tutkimusprojektille ja samalla teen omaa väitöskirjaa, joka käsittelee etäjohtamista. Teen täällä mm. kirjoitustöitä ja haastatteluja, paljon aineiston analyysia, ja tänään sovin yhdestä podcast-äänityksestä ensi viikolle. Sanoisinko, että tutkimustyö on erittäin monipuolista!”

"On kiva, kun täällä on muita mestalaisia, yhteisiä aamupaloja ja kahvitteluja. Mestalla on myös parhaat kahvit ja teet!"

Tulin Mestalle ilmaiseksi kokeilupäiväksi ja siitä jäi hyvä fiilis. Kotoisa ja kiva paikka. Helsingin mittakaavassa en tule kaukaa,10 minuuttia tai vartin on bussimatka. Minulle sijainti on hyvä, tänne on helppo tulla ja helppo lähteä, ja täällä on myös kivasti lounastarjontaa lähellä.”

Mestalla työskentely on tuonut ainakin struktuuria, uutta energiaa ja tehokkuutta. Ennen tein vain kotona etätöitä, tää on positiivista vaihtelua siihen. Lisäksi työympäristö on mukava – tänne on kiva tulla. Mesta on tavallaan toimiston tyylinen, mutta kodinomainen samaan aikaan. On kiva, kun täällä on muita mestalaisia, yhteisiä aamupaloja ja kahvitteluja. Mestalla on myös parhaat kahvit ja teet!”