Maarit muutti Saksasta suoraan Omaan Huoneeseen

  • Artikkelin kategoria:mestalaisia

Olen Maarit ja töissä ohjelmistoyrityksessä. Teen ohjelmiston testausta saksalaiselle firmalle. Oon asunut aikasemmin Saksassa ja nyt kun muutin Suomeen, sain jatkaa tässä firmassa, ja koska halusin tehdä jostain muualta kuin kotoa töitä niin tulin sitten tänne Mestalle.

Maarit työskentelee Mesta Coworkingilla

Mä muutin Vuosaareen ja hain vaan mitä vaihtoehtoja olis siinä ympäristössä. Mesta oli sijainniltaan tosi hyvä ja mä tykkäsin ilmeestä nettisivuilla, se oli semmonen kutsuva ja kaunis ja rento. En mä oikeestaan muualla käynyt katsomassa, mä tulin tänne kokeilupäivään ja sitten mä päätin että jään. 

Mä tein aikaisemmin töitä Saksassa siinä kaupungissa missä se firma oli. Meillä oli siellä useampi kymmenen firman työntekijää samassa ja semmonen tosi vahva yhteisö. Ehkä mä sitä vähän kaipaankin tottakai, mutta täällä on muita työkavereita niin se helpottaa.

"Mestalla mä oon omassa työhuoneessa - sitä mulla ei ollut aikaisemmin. Nyt mä saan tosi hyvin keskittyä koko päivän."

Mestalla mä oon omassa työhuoneessa – sitä mulla ei ollut aikaisemmin. Nyt mä saan tosi hyvin keskittyä koko päivän. Ja ehkä työpäivistä on tullut intensiivisempiä ja lyhyempiä, kun työ ja vapaa-aika on paremmin rajattu. 

Tää on tosi eloisa ympäristö ja yhteisö mikä täällä on. Vaikka kaikilla on oma työrauha, niin on tosi kiva kun ihmiset tervehtii ja on yhteinen aamupala. Jos joku ongelma tulisi, niin ei oo semmonen olo etteikö voisi joltakin kysyä apua. ”