Mestan ovi aukeaa Pindora-älylukolla

  • Artikkelin kategoria:Mesta

Mestalle pääsee jäsenenä hommiin juuri silloin, kun itselle sopii. Omalla koodilla, vaikka keskellä yötä. Onko Mestan sisäänpääsy sinulle jo tuttu juttu?

Kun varaat kokeilupäivän Mestalle, sähköpostiisi kilahtaa sisäänpääsykoodi – ja ohje koputtaa oveen. 

Aika moni on ensimmäisellä kerralla ihmetellyt tuota koputusta; tuleeko Mirka avaamaan? Ei sentään, vaan meillä oven avaa Pindora.

Kun tulet meille ensimmäisen kerran, pääset sisään näillä koodisi mukana sähköpostiisi kilahtavilla ohjeilla:

Jatkossa pääset sisään parilla klikkauksella, kun tallennat linkin kännykkäsi työpöydälle. Koodisi pysyy samana, hankitpa sitten jatkossa jäsenyyden tai yksittäisiä päiväpasseja. 

Koodisi on henkilökohtainen, ja toimii aina voimassaolevan sopimuksesi mukaisesti. Esimerkiksi 10 päivää kuukaudessa -jäsenyydellä saat koodillasi oven auki yhteensä kymmenenä päivänä kalenterikuukauden aikana. Päivän aikana voit tietenkin käydä ulkona vapaasti niin monta kertaa kuin haluat. 

Pääset sisään Mestalle vuorokauden ympäri kaikilla jäsenyyksillä ja kuukausipassilla. Päiväpassilla ja kymppipassilla ovi aukeaa klo 6-18. Vaihtoehtoja on monta, jotta sinunkin tilanteeseesi löytyisi varmasti sopiva ratkaisu! Jäsenenä voit myös tilanteiden muuttuessa joustavasti vaihtaa jäsenyydestä toiseen.

Nykyään Pindora löytyy Herttoniemen Mestalta ulko-oven lisäksi myös uuden Oman Huoneenneukkarin ja podcast-huoneen ovista. Kaikkiin näihin vuokraaja pääsee siis kätevästi sisään sähköpostitse saamallaan henkilökohtaisella koodilla. 

Saimme yhteistyökumppaniltamme yhden Pindoran arvottavaksi, joten nyt on mahdollisuutesi voittaa ikioma Pindora -älylukko kotioveesi!

Milloin sinä viimeksi kaipasit mahdollisuutta avata kotiovesi etänä tai ilman avainta? 

Pindora -älylukko on kätevä esimerkiksi silloin, kun unohdat avaimet, vuokraat kämppääsi lyhytaikaisesti, tai kun pitäisi päästää kaveri sisään kastelemaan kukkia. Itseasiassa aika monessakin tilanteessa Pindora pelastaa päivän!

Saimme yhteistyökumppaniltamme yhden Pindoran arvottavaksi, joten nyt on mahdollisuutesi voittaa ikioma Pindora -älylukko kotioveesi osallistumalla arvontaan Mestan Instagramissa tai Facebookissa 2-5.11.2020! 

Olemme tehneet yhteistyötä Pindoran kanssa ihan ensimmäisen Mestan avaamisesta lähtien, kun lukitusvaihtoehtoja kartoittaessamme tutustuimme tämän kotimaisen startupin ratkaisuun. Mestan tilat ovat muuttuneet tosi paljon viihtyisämmiksi sitten ensimmäisen Pindoran kanssa kuvatun referenssivideon, joten oli korkea aika päivittää videota! Uudesta videosta tuli tosi kiva, kurkkaa se tästä alta!

Ai niin, se koputus.

Pindora säästää virtaa nukkumalla silloin, kun ovea ei availla. Koputtamalla herätät Pindoran, ja oikealla koodilla ovi aukeaa. Aika näppärää, vai mitä?