Mikko tekee työt Mestalla silloin, kun taapero on kotosalla

  • Artikkelin kategoria:mestalaisia

Mestalaisemme Mikko on freelancer-toimittaja ja erikoistunut työmarkkina-asioihin.

Emme tätä haastattelua tehdessä kumpikaan muistaneet tarkkaan, milloin hän aloitti Mestalla, sen verran aikaa siitä jo on! Mikon kanssa meillä on muutakin yhteistä kuin työtila – meidän taaperot ovat nimittäin syntyneet täsmälleen samana päivänä ja tapaavat silloin tällöin Mestan viereisessä leikkipuistossa.

Mikko töissä Mesta Coworkingilla

”Ammattiliitot on mun asiakkaita. Teen juttuja mm. Teollisuusliiton, AKT:n PAU:n, Tradenomien ja SAK:n omiin medioihin. Aiemmin olin 11 vuotta Teollisuusliitossa hommissa, viestintää tein sielläkin. Silloin tein töitä toimistolta lähes aina. Joskus kun juttuun kävin tekemässä haastatteluja jossain työpaikalla, niin saatoin seuraavana päivänä kirjoittaa sitä kotona.

Mestan jäsenyyden otin hyvin varhaisessa vaiheessa  kun freelancer-hommat aloitin. Muutettiin Herttoniemeen, ja kun Hiihtomäentietä kuljin, näin että tossa on tommonenkin paikka. Siinä kohtaa jo tajusin, että jos kotona tekee töitä ja siellä ei saa olla yksin, niin se ei ole mitenkään optimaalista.”

"Olen tyytyväinen, että on näin lähellä kotia paikka, johon on näin helppo tulla."

”Olen lapsiperheen isä ja kotona on pieni lapsi. Jos hän on kotona samaan aikaan, niin se ei ole oikein hyvä työntekoympäristö. Silloin, kun en voi tehdä kotona töitä yksin, tulen tänne Mestalle. Muuten teen täällä samoja asioita kuin tekisin kotonakin.

Olen ollut tyytyväinen, että on näin lähellä kotia paikka, johon on näin helppo tulla. Käyn Mestalla myös iltaisin silloin, kun on työsuma tai kun olen päivän hoitanut sairasta lasta kotona. Näin epäsäännöllisiä työaikoja noudattavana yksinyrittäjänä on hyvä, että työtilaan pääsee aina silloin, kun tarvitsee.”