Neukkari on nyt entistä mukavampi

  • Artikkelin kategoria:kokoustila

Mitä pidätte neukkarin uusista väreistä?

Toteutimme hiljattain jo pitkään suunnitellun remontin neukkariimme Herttoniemen Mestalla. Vähälle käytölle jääneet valkotauluseinät maalattiin Mestan väreihin ja huone muuttui heti viihtyisämmäksi!

Samalla lisäsimme vielä äänieristeitä neukkarin ja coworking-tilan väliseen seinään. Nyt pysyy äänet neukkarissa, vaikka olisi nauravaisempikin porukka koolla.

Meidän neukkarissa kokoontuvat monet alueen taloyhtiöt, yritykset ja yhdistykset joskus isommallakin joukolla. Yleisömuodossa tilaan mahtuu hyvin 20 istumapaikkaa. Yhteisen pöydän ympärille tai ryhmätyöpöytiin mahtuu väljemmin 6 henkeä, tiiviimmin 12. Kuten kuvista näkyy, myös kahvit ja teet järjestyvät sovittaessa. Kaiken saa varattua kätevästi suoraan varauskalenteristamme.

Ison näyteikkunan ja oman sisäänkäynnin ansiosta tila sopii hyvin myös pop up -myymälän käyttöön. Meillä onkin jo ollut pop upia pitämässä mm. Ekohelsinki, Sekoa Ceramics, ja Pihka Collection yhdessä Finarten kanssa. 

Coworking-asiakkaammekin käyttävät neukkaria silloin tällöin omiin tapaamisiinsa ja tiimipalavereihinsa. Kaikki jäsenet saavat neukkarivarauksista alennuksen, ja rajattomiin jäsenyyksiin sisältyy 2 tuntia ilmaista neukkariaikaa per kuukausi. 

Nyt kun mietin, niin monenmoista on meidän neukkarissa tapahtunut. Ainakin joulumyyjäisiä, joogaa, ristiäisiä, synttäreitä ja Luovia-verkoston miittejä on pidetty meillä. Podcastiakin on muutaman kerran äänitetty neukkarissa, kun isompi äänitysporukka ei ole mahtunut meidän pikku studioon.

Neukkaria rempatessamme kävi muuten hassu sattuma.

Juuri kun olimme kiinnittelemässä uusia listoja, sain viestin entiseltä mestalaiselta, joka nykyisin asuu eri puolella kaupunkia. Hän kyseli, onko hyvät listat. Mietin ensin, että vakoileeko hän meitä ikkunoista, mutta ei – olimmekin hankkineet sattumalta Tori.fi:stä hänen ylimääräisiksi jääneet listansa!

Nyt on meidän neukkarissa siis entisen mestalaisemme (yhden niistä ihan ekoista) mainiosti omin kätösin maalaamat listat! Ne päätyi juuri oikeaan paikkaan.