Oona korjaa Mestalla yo-kokeita

  • Artikkelin kategoria:mestalaisia

Mesta tekee myös opettajan arjesta helpompaa. Mestalaisemme Oona hoitaa meillä iltaisin ja viikonloppuisin kaikki opettajan työhön liittyvät suunnittelutyöt ja kokeiden korjaamiset. 

Mä oon Oona. Oon täällä tällä hetkellä korjaamassa ylioppilaskokeita. Teen Mestalla tuntien suunnittelua ja kokeiden korjaamista, eli oon opettaja.

Vanhempainvapaalla menin tosta päivittäin vaunuilla ohi, ja mietin että pitäiskö ottaa jäsenyys. Viimeistelin silloin toisen tutkintoni opintoja ja gradua. Meillä on pieni kaksio, jossa meidän kolmihenkinen perhe asuu. Siellä ei ole työrauhaa. Oli hyvä, että oli joku paikka, jossa sain tehdä opintoja rauhassa.”

”Vanhempainvapaalla menin tosta päivittäin vaunuilla ohi, ja mietin pitäiskö ottaa jäsenyys.”

Nyt kun oon palannut töihin, teen paljon muutakin kuin varsinaista opettamista – kurssien suunnittelua, tuntien valmistelua ja kokeiden korjaamista. Normaalina työpäivänä en yleensä ole täällä, mutta näitä lisätöitä teen toisinaan iltaisin ja viikonloppuisin Mestalla. Aikaisemmin kun asuin yksin, ei ollut niin tarvetta tehdä eroa työn ja vapaa-ajan välille. Nyt on.”