Opas Mestan podcast-studioon: Kun saavut

Mestan podcast-studiossa äänittäminen sujuu omatoimisesti helppokäyttöisillä laitteilla.

Ennen ensimmäistä äänityskertaasi tutustu tämän blogisarjan ohjeisiin ja varaa reilusti aikaa sekä äänitysten alkuun että loppuun, jotta ehdit rauhassa säätää laitteet ja siirtää valmiit tiedostot koneellesi!

Äänitysohjeet löytyvät myös studion seinältä, joten ne on helppo kerrata studiossa.

Opas Mestan podcast-studioon:

  1. Kun saavut
  2. Alkusäädöt
  3. Muista äänittäessä
  4. Tiedostojen siirto

Tästä blogisarjan ensimmäisestä osasta saat ohjeet studioon saapumiseen.

Kun saavut

Kun saavut Mestalle, tule sisään coworking-tilan ovesta. Olet varauksesi yhteydessä saanut sähköpostiisi henkilökohtaisen koodin ja sisäänpääsyohjeet. Huomaathan, että tarvitset sisäänpääsyyn älypuhelimesi ja Internet-yhteyden! Koodisi toimii 15 minuuttia ennen varauksesi alkua, joten pääset valmistautumaan studioon jo hieman etukäteen. 

Mesta on kengätön toimisto, jätä siis aina kengät ja takki eteiseen. Eteisestä saat lainaan villasukkia ja tossuja, ja studion kaapista löydät tarvittaessa vieraillesi kenkien päälle vedettävät tossut.

Kulje coworking-tilan läpi hiljaiseen huoneeseen (katso oheinen kartta!). Oikealla näet podcast-studion oven. Pääset sisään studioon samalla koodilla kuin coworking-tilaankin, mutta muista valita saamastasi linkistä avattavaksi studion ovi. 

Keittiöstä voit tarjota vieraillesi kahvit ja teet. Kahvimaidot löytyvät jääkaapista. Tuo käytetyt kupit astianpesukoneeseen. 

Tärkeää: Coworking-tilassa ja etenkin hiljaisessa huoneessa ihmiset keskittyvät työntekoon. Annathan heille työrauhan! Käy aina kaikki keskustelut keittiössä tai studiossa suljetun oven takana.