Otto käy Mestalla kävellen ja fillarilla

  • Artikkelin kategoria:mestalaisia

Otto on ohjelmistokehittäjä ja työskentelee pääsääntöisesti webbisivustojen ja niihin liittyvien ohjelmistojen parissa. Hänet löytää usein Mestan säädettäviltä työpisteiltä.  ⁠

Otto työskentelemässä Mestalla

”Meillä oli Arabianrannassa toimisto, mutta se alkoi olla vähän vajaakäytöllä. Olin oikeastaan ainoa, joka siellä päivittäin kävi. Päätettiin, että luovutaan siitä ja etsitään jotain sopivampia ratkasuja, pienempi toimisto tai sitten jotain muuta.

Mä olin vaan tottunut tekee toimistolla, niin päätin, että jonkun ratkaisun etsin. Samalla tuli muutto Kruunuvuorenrantaan, ja Mesta löyty sopivan etäisyyden päästä. Olin muutamissa paikoissa käynyt kokeilemassa, mutta katoin että mitä uutta on tarjolla, ja Mesta tuli vastaan webbihaussa.” 

”Useimmiten tuun Mestalle kävellen. Tulee päivän askeleet siinä samalla.”

”Matkahan on hyvä, useimmiten tuun Mestalle kävellen ja fillarilla kesäaikaan. Ja bussilla pääsee ja autolla, tässähän on ihan hyvät parkkipaikatkin. Hyvin saavutettava paikka. Yks syistä miksi käyn, on se, että tulee päivän askeleet siinä samalla.

Onhan täällä aika rauhallista, kotona tuppaa olemaan kaikenlaista häiriötekijää. Kotonakin työskentely menee, mutta pitäisi sitten olla se oma toimistohuone kotona, että pystyisi siellä yhtä tehokkaasti tekemään.”