Pehmeä aamunaloitus pilateksen parissa

Joulukuussa Mestalla pääsi testaamaan, miltä tuntuisi aloittaa työpäivä lempeällä liikkeellä pilateksen parissa. Harjoituksen ohjasi paikallinen yrittäjä Mimmi SporttiPolilta.

Harjoituksen tavoitteena oli tarjota mahdollisuus tutkiskella lempeän aamuliikunnan vaikutuksia omaan oloon päivän aikana. Virkistyikö mieli, tuntuiko keho vetreämmältä ja olo energiseltä, jaksoitko kannatella ryhtiäsi paremmin työpäivän ajan ja teitkö kenties terveellisempiä valintoja aterioilla päivän aikana? 

Voisiko kevyt aamuliike tarjota sinulle mukavamman työpäivän?

Pilates tähtää tasapainoisempaan kehoon ja kehittää niin liikkuvuutta kuin voimaakin. Säännöllisen harjoittelun myötä kehotuntemus, voima, liikkuvuus ja keskittymiskyky kehittyvät. Hyvä perusasento alkaa löytyä myös arjesta, jolla on vaikutuksia mm. erilaisten kiputilojen ehkäisyyn.

Mestan aamuharjoitukseksi valikoitui pehmeä aamunaloitus Lempeän pilateksen parissa. Se herättelee kehoa uuteen päivään ja saa hyvän olon virtaamaan kehossa.

Ohjaan äiti-vauva-, raskausajan, väline- ja lempeää pilatesta. Mestan aamuharjoitukseksi valikoitui pehmeä aamunaloitus Lempeän pilateksen parissa. Se herättelee kehoa uuteen päivään, palauttaa kehoon liikelaajuuksia, aktivoi kevyesti koko kehoa, helpottaa kannattelemaan ryhtiä päivän aikana, virkistää mieltä
ja saa hyvän olon virtaamaan kehossa.

Itse innostuin pilateksesta lapsien syntymien myötä, kun kaipasin lempeää liikettä, joka auttaisi minua löytämään taas yhteyden kehooni. Sen kokonaisvaltainen vaikutus on ollut mahtava, tasapaino ja keskittymiskyky ovat kehittyneet, kehonhallinta lisääntynyt, voima kasvanut ja liikkuvuus parantanut. Lisäksi olen saanut siitä apua raskauksien jälkeen syntyneeseen napatyrääni.

Olen kouluttautunut matto- ja äitiyspilatekseen Australian Physiotherapy & Pilates Institutessa. Uutta tutkimustietoa tulee jatkuvasti, joten itseäni kutsui eniten koulutustaho, jossa kunnioitetaan pilateksen perinteitä, mutta liikkeitä on muokattu useammille asiakasryhmille sopiviksi ja mm. kuntouttava näkökulma
huomioiden.

Olen kotoisin Itä-Helsingistä ja asun sekä toimin yrittäjänä alueella edelleen. Tänne minut sai jämähtämään ilmapiiri ja luonto. Ohjaan valtaosaa harjoituksista ulkona vuoden ympäri (Personal Training asiakkaat ja erilaiset kuntoryhmät). Luonnossa oleilulla on valtava määrä positiivisia vaikutuksia, se mm. lisää vastustuskykyä, laskee stressiä ja lisää liikettä arkeen. Keväällä ja kesällä ohjaan pilatesta ja joogaakin ulkona.

Haluaisitko sinäkin aloittaa työpäiväsi vetreämmin tai lopettaa sen rennommin?

https://www.sporttipoli.fi/

Instagram & Facebook @SporttiPoli