Satria tutkii ja piirtelee Mestalla

  • Artikkelin kategoria:mestalaisia

”Mä oon Satria. Teen täällä etätöitä firmaan nimeltä Relex. Sitä kautta oon päässyt tänne tekemään hommia.”

Satria Sutisna at Mesta Coworking

”Oon product designer, käyttökokemussuunnittelija. Tutkin, miten käyttäjät käyttää tuotetta, yritän selvittää, minkälaisia tarpeita niillä on, ja sen mukaan sitten suunnittelen niitä sovelluksia mitä meillä on. Tutkin ja piirtelen.

On sellainen tilanne, että on hyvä olla lähellä kotia, ja tää on aika kivan lähellä ja mukava työskennellä täällä. Aikaisemmin tein töitä toimistolla, kotona ja parissa muussa coworking-tilassa. Sitten kotoa lähti työpöytä ja toimisto on remontissa, niin piti päästä jonnekin. Löysin Mestan ja täällä on ollut kiva tehdä hommia.”

"Mä oon löytänyt sellasen hyvän rutiinin kun oon tullu tänne. Kun tää on lähellä, on säästynyt aikaa ja kuitenkin pystyy tekemään hommia paremmin kuin kotona."

”Tiistaisin on kiva, kun Mestalla on aamiaista. Mä pystyn keskittymään paremmin täällä kuin kotona, ja täällä kun ei oo niin paljon omia tiimiläisiä, pystyy keskittyä enemmän tietyn tyyppiseen työntekoon. Mä oon löytänyt sellasen hyvän rutiinin kun oon tullu tänne. Tavallaan ehkä on ollut kivointa se, että kun tää on lähellä, niin on säästynyt aikaa ja kuitenkin pystyy tekemään hommia paremmin kuin kotona. 

Tää on kyllä tosi kiva mesta. Ja hyvä nimikin.”