Ursula Arsiola: Kasvot & Kukat

  • Artikkelin kategoria:näyttely

Mustavalkoista päätilassa, värikuvaa hiljaisessa huoneessa. Kukkien taa peittyviä kasvoja mahtavissa kehyksissä. Ursula Arsiolan näyttely on esillä Mestalla heinä-elokuun ajan!

Ursula Arsiola, näyttely Mesta Coworkingilla

“Voiko ihminen olla läsnä, vaikka hänen katseensa ei ole meissä?

Kasvot ja kukat näyttely kuvaa kiinnostustani ihmisiä ja kukkia kohtaan yksinkertaisuudessaan. Molemmissa on valtavasti kauneutta ja herkkyyttä. Elon ja kuoleman hetkellä. Kukkien korostaessa meitä ennen edessä olevaa kuihtumista. Tarjotessaan meille hetkellisyyden.”

Ursula Arsiola, Niklas 2022

”Valokuvissani peilautuu sisimpäni. Miten katson ihmisiä, mutta erityisesti, miten näen itseni. Haluni katsoa suoraan syvälle sieluusi, olla sivullinen seurassasi, keskittyä luonnon kauneuteen ja heittäytyä hetkeen mieleni luomaan, siitä syntyvään taiteeseen.

Jokainen taidenäyttelyni tuo minua näkyvämmäksi. Luon itselleni reflektointipinnan, jonka kautta voin nähdä ne asiat, jotka olen tietoisesti peittänyt. Opetellut hymyilemään, katsomaan toista silmiin, muotouttamaan, sopivalla tavalla olemaan läsnä.

Kuvillani tahdon luoda tilaa itselleni. Toivon, että se mahdollistaa peilauspinnan sinullekin. Näetkö teosten kautta piilossa olevan itsesi.

Ketä mieluiten kuvissa katsoisit?”

Ursula Arsiola, näyttely Mesta Coworkingilla
Ursula Arsiola, Sisaruksen katse 2023
Ursula Arsiola, näyttely Mesta Coworkingilla

www.ursulaarsiola.fi

Instagram:
@ursulaarsiolaartist

Herttoniemen coworking-tilamme seinistä kaksi on varattu vaihtuville näyttelyille. Tähän mennessä seinillä on nähty taidetta valokuvasta öljyvärimaalauksiin ja metalligrafiikkaan. 

Jos et ole Mestan asiakas, mutta haluaisit käydä tutustumassa näyttelyyn, se onnistuu sopimalla ajankohta etukäteen.

Haluaisitko tuoda oman näyttelysi Mestan seinälle? Laita viestiä: mirka@mestacoworking.com