Virtuaalitoimisto pienyrittäjälle – miksi?

Virtuaalinen toimisto on kätevä ja edullinen ratkaisu yrittäjälle, joka ei tarvitse kiinteää toimistoa eikä halua omaa kotiosoitettaan julkiseksi.

Letters

Yksinkertaisimmillaan virtuaalitoimisto tarkoittaa pelkkää osoitevuokrausta – eli vuokraat yrityksellesi postiosoitteen. Useimmiten palveluun sisältyy ainakin postin käsittely ja toimittaminen sinulle sähköisesti. Muita lisäpalveluita voivat olla esimerkiksi mahdollisuus käyttää joustavasti työskentely- ja kokoustiloja, puhelinpalvelu, aulapalvelu tai virtuaaliassistentti. Erilaisia palveluyhdistelmiä löytyy googlaamalla vaikka millä mitalla.  

Kotiosoite tekee mieli pitää yksityisenä, eikä se ehkä anna tarpeeksi ammattimaista kuvaa yrityksestä.

Virtuaalitoimisto ei ole vain isojen ja kansainvälisten yritysten juttu, vaan siitä on hyötyä pienellekin yrittäjälle. Moni pienyrittäjä ja yksinyrittäjä tekee töitä pääosin kotitoimistosta käsin, mutta ei halua kotiosoitettaan yrityksen julkiseksi postiosoitteeksi. Kotiosoite tekee mieli pitää yksityisenä, eikä se ehkä anna tarpeeksi ammattimaista kuvaa yrityksestä. Mestan virtuaalitoimisto on ajateltu juuri teille.

Milloin pienyrittäjän kannattaa hankkia virtuaalitoimisto?

  • Kun et tarvitse kiinteää toimistoa, vaan työskentelet mieluummin esimerkiksi kotoa tai coworking-tilasta.
  • Kun haluat pitää kotiosoitteesi yksityisenä, etkä halua sitä julkisesti näkyville yrityksesi osoitteena. Yrityksen osoite näkyy aina yrityshakemistoissa, kuten Finderissa.  
  • Kun haluat yrityksellesi hienon keskustaosoitteen (siinä tapauksessa älä valitse meitä!) tai osoitteen, joka on kätevän matkan päässä kotoa (silloin Mesta on oiva valinta itä-helsinkiläisille ja metron varressa asuville). 
  • Kun et halua rampata postilokerolla, vaan saada postisi kätevästi sähköisesti toimitettuna. 
  • Kun tarvitset yrityksen postiosoitteen lisäksi satunnaisesti tai säännöllisesti työpistettä tai kokoustilaa.

Kuinka Mestan virtuaalitoimisto toimii?

Mestan virtuaalitoimisto on mietitty juuri pienyrittäjälle ja yksinyrittäjälle sopivaksi, koska tykkäämme teistä. Palvelu pelaa näin:

1. Saat käyttöösi yritysosoitteen Mesta Coworkingin osoitteessa.

2. Avaamme, skannaamme ja toimitamme saapuneet kirjeet sinulle sähköpostitse kerran viikossa.

3. Säilytämme kirjeesi lukitussa tilassa sopimuksessa määritellyn ajan.

4. Voit noutaa kirjeesi Mestalta sopimalla ajankohdan.

5. Tuhoamme kirjeesi silppuamalla, jos et nouda niitä säilytysajan puitteissa.

Ekstrana: 

– Mestan neukkari on varattavissasi 50 % alennuksella.

– Voit työskennellä coworking-tilassamme yhden päivän per kuukausi. Jos haluat käyttää coworking-tilaamme useammin, voit yhdistää yritysosoitteen mihin tahansa coworking-jäsenyyteen: pienin jäsenyytemme on 5 päivää kuukaudessa.

Jos virtuaalitoimisto tuntuu sopivalta ratkaisulta yrityksellesi, lue tästä tarkemmin Mestan virtuaalitoimistosta, tai laita viestiä ja kysy lisää!