Kotoisa coworking-tila melkein naapurissa

Työrauhaa kunnon työpisteellä

Kotoisa olo ja hyvää kahvia

Puhelinkoppeja ja monitoreja käytettävissä

Päiväpassit ja joustavat jäsenyydet

Tee töitä milloin vain - olemme auki 24/7

Mesta Coworking on pieni ja kotoisa coworking-tila Herttoniemessä ja Töölössä. Meiltä löydät rauhallisen etätyöpisteen kätevän matkan päästä kotoa.

Rauhallisessa ja kotoisassa työtilassamme pystyt keskittymään työhösi ja saat enemmän aikaan. Erillinen hiljainen työskentelytila ja puhelinkopit takaavat työrauhan. Vedä villasukat jalkaan ja nappaa kupillinen kahvia tai teetä. Jäsenenä pääset töihin aina kun haluat – olemme auki 24/7. 

Tutustu joustaviin jäsenyyksiimme, päiväpasseihimme ja kuukausipassiin.

Varaa ilmainen kokeilupäiväsi alta!

”Kun kokeilin Mestaa, huomasin että se oli ihan erilainen kuin muut coworking-tilat keskustassa. Ja mä tykkäsin enemmän. Tykkäsin rauhallisesta fiiliksestä ja ehkä koosta, koska Mesta ei ole tosi iso. Täällä tuntuu enemmän kodilta.”

”Kaikki on villasukista alkaen valmiina. Kaikille muille työpaikoille ja työhuoneille on aina pitänyt tuoda omat villasukat. Mä oon villasukkaihminen, niin se on iso plussa.”

”Mä pystyn keskittymään paremmin täällä kuin kotona, ja täällä kun ei oo niin paljon omia tiimiläisiä, pystyy keskittyä enemmän tietyn tyyppiseen työntekoon. Mä oon löytänyt sellasen hyvän rutiinin kun oon tullu tänne.”

”Mestalla työskentely on tuonut ainakin struktuuria, uutta energiaa ja tehokkuutta. Lisäksi työympäristö on mukava – tänne on kiva tulla. On kiva, kun täällä on muita mestalaisia, yhteisiä aamupaloja ja kahvitteluja. Mestalla on myös parhaat kahvit ja teet!”