Juuri sinulle sopiva coworking-jäsenyys

Meiltä löydät varmasti tilanteeseesi sopivan jäsenyyden. Kun haluat päästä sisään aina, valitse rajoittamaton käyttöoikeus tai ihan oma työpiste. Jos teet töitä myös muualta käsin, valitse 5 tai 10 päivää kuukaudessa. 

Jäsenenä pääset Herttoniemen tai Töölön coworking-tilaan 24/7 ja voit varata kummankin tilan neukkaria ja studiota jäsenhintaan. Voit halutessasi lisätä jäsenyyteesi mahdollisuuden käyttää molempia coworking-tilojamme (20 EUR / kk).

Jäsenyydet laskutetaan kalenterikuukausittain ja jäsenyyteen sisältyvät päivät ovat voimassa kalenterikuukauden ajan. Kaikki jäsenyydet ovat automaattisesti jatkuvia ja niissä on 1 kuukauden irtisanomisaika. Voit joustavasti vaihtaa toiseen jäsenyyteen, jos tilanteesi muuttuu. Jos et halua sitoutua jäsenyyteen, tutustu tästä päiväpasseihin.

RAJOITTAMATON

Kun Mesta on ensisijainen työpaikkasi. Tee töitä Mestalla niin usein kuin haluat! Rajoittamaton 24/7 käyttöoikeus. Jäsenyys on voimassa sillä Mestalla, jonka valitset hankkiessasi jäsenyyden. Irtisanomisaika 1 kk.

210 EUR / kk
(
sis. alv 24 %)

OMA TYÖPISTE

Kun haluat oman kiinteän työpisteen coworking-tilassa. Rajoittamaton 24/7 käyttöoikeus. Jäsenyys on voimassa sillä Mestalla, jonka valitset hankkiessasi jäsenyyden. Irtisanomisaika 1 kk.

300 EUR / kk 
(sis. alv 24 %)

10 PÄIVÄÄ / KK

Pari päivää viikosta Mestalla, loput toimistossa, kahviloissa, kotona tai missä vaan. Pääset sisään 24/7 kymmenenä päivänä joka kuukausi. Jäsenyys on voimassa sillä Mestalla, jonka valitset hankkiessasi jäsenyyden. Irtisanomisaika 1 kk.

165 EUR / kk
(
sis. alv 24 %)

5 PÄIVÄÄ / KK

Kun tarvitset työpistettä noin kerran viikossa. Pääset sisään 24/7 viitenä päivänä joka kuukausi. Jäsenyys on voimassa sillä Mestalla, jonka valitset hankkiessasi jäsenyyden. Irtisanomisaika 1 kk.

95 EUR / kk 
(sis. alv 24 %)

Lukittavat lokerot

Jätä tavarasi talteen, kun käyt lounaalla. Tai vuokraa oma pysyvä lokero.

WIFI

Nopea. Tottakai.

24/7

Jäsenenä pääset sisään aina kun haluat. Joka päivä ja kellon ympäri.

Kahvi ja tee

Vaihtuvat irtoteet ja tuore kahvi pienpaahtimon pavuista.

Puhelutilat

Puhu puhelusi rauhassa ja häiritsemättä muita.

Varustus

Tulostin, skanneri ja lainanäytöt ovat käytettävissäsi.

Neukkari

Jäsenenä vuokraat neukkaria omaan käyttöösi edullisemmin.

Podcast-studio

Jäsenenä vuokraat podcast-studiota omaan käyttöösi edullisemmin.