Uusi kotoisa coworking-tila Töölössä

Työrauhaa ja mukava yhteisö

Kotoisa olo ja hyvää kahvia

Tee töitä milloin vain

Puhelutilat etäpalavereihin

Irrallisia monitoreja

Mesta Coworking on kotoisa ja rauhallinen coworking-tila Mechelininkadulla Töölössä. 

Vedä villasukat jalkaan ja nappaa kuppi kahvia. Rauhallisessa ja kotoisassa työtilassamme saat keskittyä työhösi ja viikottaisilla aamupaloilla tutustut muihin mestalaisiin. Säädettävä työpiste, puhelinkopit ja irralliset monitorit tekevät työpäivästäsi sujuvamman. Jäsenenä pääset töihin aina kun haluat, olemme auki 24/7.

Tutustu jäsenyyksiin ja päiväpasseihin.

Varaa ilmainen kokeilupäivä alta!

”Kun kokeilin Mestaa, huomasin että se oli ihan erilainen kuin muut coworking-tilat keskustassa. Ja mä tykkäsin enemmän. Tykkäsin rauhallisesta fiiliksestä ja ehkä koosta, koska Mesta ei ole tosi iso. Täällä tuntuu enemmän kodilta.”

”Kaikki on villasukista alkaen valmiina. Kaikille muille työpaikoille ja työhuoneille on aina pitänyt tuoda omat villasukat. Mä oon villasukkaihminen, niin se on iso plussa.”

”Mä pystyn keskittymään paremmin täällä kuin kotona, ja täällä kun ei oo niin paljon omia tiimiläisiä, pystyy keskittyä enemmän tietyn tyyppiseen työntekoon. Mä oon löytänyt sellasen hyvän rutiinin kun oon tullu tänne.”

”Mestalla työskentely on tuonut ainakin struktuuria, uutta energiaa ja tehokkuutta. Lisäksi työympäristö on mukava – tänne on kiva tulla. On kiva, kun täällä on muita mestalaisia, yhteisiä aamupaloja ja kahvitteluja. Mestalla on myös parhaat kahvit ja teet!”