Mirna viihtyy Mestalla ihmisten takia

Tässä sarjassa juttelemme mestalaisten kanssa ja kysymme, mitä he Mestalla puuhaavat. Mirna on yksi ihan ensimmäisistä mestalaisista, johon tutustuimme jo Mestan alkumetreillä. Aloitetaan siis Mirnasta!

Mitä puuhaat Mestalla?

Olen jo 11 vuotta tehnyt yksityisyrittäjänä markkinointi- ja brändiviestinnän lokalisointia sekä suunnittelua kansainvälisille yrityksille. Validoin ja lokalisoin erilaista markkinointiviestinnän sisältöä ja mainoksia sekä kehitän brändiäänensävyä ja terminologiaa.

Miksi juuri Mesta?

Kun muutin Lontoosta Herttoniemenrantaan, tunsin tarvitsevani taas jonkinlaisen toimiston. Huomasin Mestan ohi kävellessäni, kun se oli vielä rakenteilla. Mesta on minulle tarpeeksi rauhallinen paikka tehdä töitä, ja Mestan sijainti lähellä on tärkeää. Myös joustavuus on erinomainen juttu – tieto siitä, että tänne voi tulla töihin milloin vain ja olla rennosti. Mestalla tutustuin ihmisiin, ja se on varmaan pääsyy viihtymiseen näin pitkään. Ja kun tulee uusia ihmisiä, voin aina sanoa olleeni täällä aina :).

Mikä tekee työpäivästäsi kivan?

Vapaus hajauttaa päivä mielen mukaan: tehdä kevyitä työjuttuja aamulla kotona, sitten muutama tunti toimistolla (vaikka sosialisoidenkin) ja sitten lähteä taas muualle, kun siltä tuntuu.