OUR COMMUNITY

Who will you meet at Mesta?

We at Mesta are a diverse group of people. You will certainly fit in. 

The easiest way to get to know others at Mesta is joining our weekly breakfasts and coffee breaks.

Suurin osa meistä on etätyöläisiä, freelancereita ja yrittäjiä, mutta joukkoon mahtuu myös esimerkiksi opiskelijoita, tutkijoita ja harrastusprojektiensa parissa työskenteleviä. Olemme naapuruston oma coworking-tila, ja suurin osa mestalaisista asuu kävely- tai pyöräilymatkan päässä.

Get to know Mesta and our members by reading their interviews on our blog and following us on Instagram and Facebook!

If you feel like Mesta might be the right place for you, book a trial day and come meet us!

"Tää on rauhallinen ja kotoisa ja luova ympäristö. "
"Mesta is a homely place, comfortable, with great people. You want to come to a place where you can talk to people over a coffee and have a little bit of fun as well. It’s got everything you need."
"Mesta on tosi kiva ja kotoisa paikka. Isompiin coworking-tiloihin verrattuna täällä on oikea yhteisö, ei tulla vaan laput silmillä töihin."
"Musta täällä on hirveen kotoisaa ja tää yhteisö on hirveen mukava. On matala kynnys liittyä mestalaiseksi ja tulla osaksi tätä yhteisöä."
"When I came to visit, I really liked the cozy feel. I like that Mesta is family run, and also that it’s around so much greenery. I can sit in the park and have lunch there. "
"Olen ollut tyytyväinen, että on näin lähellä kotia paikka, johon on näin helppo tulla."
"Kun pystyn tekemään töitä Herttoniemestä, ei kulu ollenkaan aikaa työmatkoihin. Samalla on hyvät työtilat, joissa puhelut pystyy puhumaan rauhallisessa tilassa. Se on ollut tosi tärkeää ja mahdollistanut sen, että pystyn keskittymään työhön."
Review us on Google