Record independently in a sound proof space

Looking for a place to record your podcast, audiobook or other spoken material? 

In our studio you will record independently using high quality recording equipment. Acoustic panels and soundproof walls make sure you get great sound quality and uninterrupted recording sessions.

See studio prices here.

Acoustics

Soundproof space with acoustic panels.

Podcast mixer

Rodecaster Pro podcast mixer.

3 microphones

Rode PodMics for recording speech.

3 headphones

Audio-Technica studio monitor headphones.

Record independently

We will show you how on your first visit.

For 1-3 speakers

Suitable for 1-3 people in studio. Equipment allows remote guests.

Flexible bookings

Bookable also on evenings and weekends.

Easy to arrive

Next to metro. Free street parking.

You will have three Rode PodMic microphones, studio headphones and Rodecaster Pro podcast mixer set up and ready to use. Our recording equipment is easy to use. Before your first visit, read our studio guide and reserve time in the beginning and end of your booking for adjusting the equipment and downloading the files to your computer. 

Our studio is suitable for 1-3 people, and the equipment allows remote guests. It's easy to get here, as we are located only 250 meters from the metro. Welcome your guests at our cozy coworking space – coffee is on us!

Podcasts, audiobooks, online course materials and voiceovers for radio have been successfully recorded in our studio. Here you can read our studio related blog posts.

Click here to see studio prices.

These podcasts have used our studio too:

"Erinomaiset tilat vaikka podcastin nauhoittamiseen. Soundi on niin hyvä, että siellä voi tehdä vaikka suurtuotannon radioon. Been there, done that!"
Vera Miettinen
rikostoimittaja
"Kaikki sujui moitteettomasti ja olin positiivisesti yllättynyt saamastani asiakaspalvelusta. Podcastin äänittäminen oli minulle uutta ja alkuun se jännitti. Sain tukea ja seikkaperäistä opastusta laitteiden käytössä ja nyt olen varannut tilaa jo useisiin äänitystuokioihin."
Anneli Komi
toimitusjohtaja, BusinessMaker
"Kompakti ja helppokäyttöinen podcast-studio, joka sopii kaikille, jotka haluavat päästä teknisesti helpolla ja keskittyä sisällön tekemiseen. Bonuksena oivallinen sijainti Itä-Helsingin solmukohdassa."
Jenna Lehtonen
Viimeinen sammuttaa valot -podcast
"Äänitys onnistui hyvin! Todella helppo käyttää ja ääni kuulostaa erinomaiselta. Ei valittamista :)"
Jenna & Ada
Maanantaimorkkis -podcast
"Sympaattinen paikka kokonaisuudessaan ja helppo ratkaisu K30 podimme tarpeisiin. Kätevä sijainti, auto suoraan eteen kadulle ja ilmainen parkki. Mirka avulias ja ystävällinen. Varaus helppo tehdä verkossa."
Kira & Laura
K30 Podcast
"Käytin Mesta Coworkingin podcast-huonetta äänikirjan äänityksiin, ja huoneen puitteet toimivat tarkoitukseen mainiosti! Podcast-huone on akustoitu hyvin ja äänitystuloksesta saatiin korkealaatuista. Mestalla on kiva tunnelma ja omaan äänitystyöhön pystyy keskittymään hyvin."
Silja
äänikirjan lukija, laulaja
"Kiitos Mestalle, että minäkin osaan tehdä hyvänkuuloisia nauhoituksia! Niin hyvän laadullisen palautteen sain viime viikolla tehdyistä videoista, että olisin taas kysymässä podcast-huonetta käyttööni."
Taru
koulutussuunnittelija
"Kuvasin verkkokurssin videoita Mestan podcast-huoneessa. Oli hienoa saada akustisesti toimiva ja äänieristetty nauhoituspaikka. Sain valaistuksen säädettyä mieleiseksi ja taustaksi oli eri vaihtoehtoja. Varaaminen oli helppoa ja Mirkalta sai hyvän opastuksen välineiden käyttöön. Ja videoiden tekeminen sujui myös sen takia, että olin varta vasten varannut paikan ja piti reippaasti ryhtyä toimeen, kun muuten kuvaamista tulee helposti lykättyä ainakin itselläni. ;). Suosittelen Mestan podcast-huonetta, jos on tarvetta äänittää tai kuvata eikä itse halua hankkia laitteita."
Liisa Niskakangas
lasten unikonsultti, Unijuna.fi
"Studio oli varsin hyvä käyttöömme nähden. Oli hienoa äänittää hyvin akustoidussa huoneessa ja paikalle kantamani mikkiskriini jäi turhaksi. Ainoa ongelma oli, että tuli kuuma, mutta äänieristetyssä tilassa se oli ymmärrettävää. Oli mukava lisä, että sai kahvitella välissä."
Ville "Syke" Syrjälä
äänittäjä, editoija ja tuotantokordinaattori