MESTA COWORKING
HERTTONIEMI

Cozy coworking space a few steps from the Herttoniemi metro.

Lockers

Leave your stuff in our locker during lunch break. Or rent a permanent locker.

WIFI

Fast. Obviously.

24/7

As a member you have access to Mesta whenever you want. Every day and round the clock.

Coffee & tea

Tasty tea and coffee from small roasteries. Always included.

Office stuff

Printer, scanner and bigger screens are available.

Meeting room -50%

As a member (10 or more days per month) you can rent our meeting room half the price.

Katso kaikkien jäsenyyksien ja kertapassien hinnat! 

Etsitkö paikkaa, jossa voisit tehdä töitä rauhassa viihtyisässä ympäristössä?

Kotoisasta coworking-tilastamme löytyy 13  työpistettä, joista neljä on varustettu säädettävillä pöydillä. Kaikki työtuolimme ovat säädettäviä. Hiljaisessa huoneessa pääset syventymään keskittymistä vaativiin hommiin ja puhelut hoidat rauhassa puhelinkopissa. Tauon tullen käytössäsi ovat Mestan keittiö, kotimaisten pienpaahtimoiden kahvit ja teet sekä hengailutilan pehmeät sohvat. Lisäksi meiltä löytyy monenlaisiin tilaisuuksiin soveltuva valkotaulumaalattu meeting room sekä kunnon mikrofonilla, webkameralla ja valaisimella varustettu akustoitu podcast/videohuone. 

Joukkoomme sopivat kaikki jatkuvaa, satunnaista tai osa-aikaista työpistettä kaipaavat läppärityöläiset. Monipuolisista jäsenyysvaihtoehdoistamme löytyy varmasti myös sinulle sopiva. Jos perinteiset toimistotyöajat eivät sovi sinulle, ei hätää – Mestan ovi aukeaa jäsenille 24/7. Mestalla työskentelee ihmisiä monilta eri aloilta, ja viikoittaiset yhteiset kahvitauot ovat oiva tapa tutustua muihin mestalaisiin.

Moni mestalainen taittaa työmatkansa kävellen tai fillarilla Herttoniemen ympäristöstä, mutta kauempaakin paikalle pääsee vaivattomasti metrolla. Herttoniemen metroasemalta Mestalle on vain 250 metriä. Kävelymatkan päästä löytyy useita kivoja lounaspaikkoja: Mesta suosittelee Verson vegelounasta, Maritorin ja Treffipubin buffetia, sekä Pikku Hukan runsaita annoksia. 

Jäikö jokin askarruttamaan? Kysy lisää Mirkalta. Tai varaa kokeilupäivä ja tule itse katsomaan, olisiko tämä sinun mestasi!