MESTA COWORKING
KOTKA

Cozy coworking space in the centre of Kotka.

WIFI

Fast. Obviously.

24/7

As a member you have access to Mesta whenever you want. Every day and round the clock.

Coffee & tea

Always included.

Office stuff

Printer, scanner and bigger screens are available.

Meeting room -50%

As a member (10 or more days per month) you can rent our meeting room half the price.

Katso kaikkien jäsenyyksien ja kertapassien hinnat! 

Etsitkö Kotkasta paikkaa, jossa voisit tehdä töitä rauhassa viihtyisässä ympäristössä?

Kotoisasta coworking-tilastamme löytyy säädettävillä tuoleilla varustettujen työpisteiden lisäksi keittiö ja mukava hengailutila, jossa voit pitää taukoa töistä pehmeällä sohvalla kahvikupposen kera. Lisäksi meiltä löytyy erikseen vuokrattava kahdeksan hengen meeting room ja isompiin tilaisuuksiin soveltuva tapahtumatila. Jos kaipaat tiimillesi omaa työhuonetta, kysy onko tilava 51 m2 tiimihuoneemme vapaana!

Joukkoomme sopivat kaikki jatkuvaa, satunnaista tai osa-aikaista työpistettä kaipaavat läppärityöläiset. Monipuolisista jäsenyysvaihtoehdoistamme löytyy varmasti myös sinulle sopiva. Jos perinteiset toimistotyöajat eivät sovi sinulle, ei hätää – Mestan ovi aukeaa jäsenille 24/7. Halutessasi saat samalla sopimuksella käyttöösi myös Helsingin Herttoniemessä sijaitsevan coworking-tilamme. 

Sijaitsemme ihan keskustassa Kotkansaarella, osoitteessa Kirkkokatu 1. Paikallisbussit pysähtyvät parin sadan metrin päässä Mestalta, ja kadun varteen voi auton pysäköidä parkkikiekolla. Lähin lounasbuffet löytyy kadun toiselta puolelta Kotkan Klubilta

Jäikö jokin askarruttamaan? Kysy lisää Mirkalta.