TAPAHTUMIA
HERTTONIEMEN MESTALLA

PIHKA Collection pikkulaukkukurssi
pe 10.5. klo 17:00-21:00

Tule tekemään lempilaukkusi omin käsin! 

PIHKAn laukkukurssilla pääset kokeilemaan nahan työstämistä ja valmistamaan ekomuodin ja DIY:n hengessä käsilaukun ammattitaitoisessa ohjauksessa.

Valmistettavissa on PIHKA malliston kaksi eri käsilaukkua. Toinen laukuista on suosittu Agata-kirjekuorilaukku, toinen Kielo-olkalaukku. Laukun kaikki työvaiheet leikkuusta ompeluun tehdään käsin. Materiaalina käytetään kasviparkittua nahkaa.

Työpajan hinta 160 € sisältää laadukkaan kasviparkitun nahan, muut valmistusmateriaalit, opetuksen ja hyvän meiningin!

Lue lisää

POP-UP showroom Mestalla:
PIHKA collection & Finarte
10.-12.5. klo 11:00-17:00

Poikkea viikonloppuna Mestalle tutustumaan PIHKA collectionin käsintehtyihin nahkalaukkuihin ja Finarten käsin kudottuihin mattoihin! Samalla voit nauttia kupillisen kahvia tai teetä ja osallistua PIHKA minikurssille. 

PIHKA collection suunnittelee ja valmistaa kauniita ja kestäviä laukkuja, jalkineita sekä pientuotteita laadukkaasta nahasta. Pihka järjestää myös kursseja, joilla pääsee itse tekemään valikoituja tuotteita PIHKA mallistosta.

Finarte luo kauniita, persoonallisia mattoja, joissa yhdistyvät suomalainen suunnittelu, ekologiset ja kestävät materiaalit sekä käsinkudottu perinteitä nykypäivään yhdistävä estetiikka. 

Viikonloppuna järjestetään non-stop PIHKA minikursseja, joissa valmistuu PIHKA malliston Hapsu ja Silmu avaimenperiä sekä Nippu johdonjärjestelijöitä. Osallistumismaksu on 35 euroa sisältää materiaalit. Osallistua voit milloin vain lauantaina tai sunnuntaina, ei ennakkoilmoittautumista!

 

Seuraa meitä Facebookissa tai Instagramissa, niin pysyt helpoiten kärryillä tulevista tapahtumista!

Haluaisitko järjestää tapahtuman Mestalla?  Ota yhteyttä: mirka@mestacoworking.com.

KUUKAUDEN NÄYTTELY

Nani Härkönen: Hiljaista valoa / Quiet Light

Toukokuun näyttelynä Herttoniemen Mestan seinällä on Nani Härkösen katukuvia Euroopasta, USA:sta ja Aasiasta. 

Tervetuloa opastetuille kierroksille perjantaina 10.5. klo 18.00, lauantaina 11.5. klo 11.00 ja keskiviikkona 22.5. klo 16.00. Näyttely on nähtävillä sopimuksesta 3.5.-31.5.2019 välisenä aikana myös muina ajankohtina.

Kaikki teokset ovat myynnissä kehystysvalmiina.

nani@naniannette.com

www.runawayfromtime.com

Instagram: naniannette, runawayfromtime

Nani Härkönen (s. 1984) on helsinkiläinen valokuvaaja, joka on erikoistunut koiramuotokuvaukseen. Härkönen on koulutukseltaan teologian maisteri (TM), jonka työhistoriaan kuuluu järjestötyötä niin kirkon kuin sosiaali ja terveysalan järjestöissä. Täysipäiväisesti Härkönen on kuvannut vuodesta 2012 asti. Yhdeksässä kymmenestä asiakastyöstä on mukana koiria. Hiljaista valoa – Quiet light on Härkösen ensimmäinen katukuvaukseen keskittyvä näyttely.

”Näyttelyni Hiljaista valoa – Quiet light on tutkimusmatka pieniin ja täydellisiin hetkiin, joiden olemassaolon vain valokuva todentaa.

Kärsimättömänä ihmisenä en pidä odottamisesta. Katukuvaus ei kuitenkaan juuri muuta ole. Odotan, että ihminen ja valo kohtaavat. Odotan, että koiran heijastus näkyy lätäkössä. Odotan, että maisemaa ihailevat ihmiset liikuttavat jalkojaan.

Odotan, odotan, odotan.

Kun täydellisen pieni – huomaamattoman pieni – hetki syntyy, on aivan hiljaista. Se lipuu ohitseni, ja joku minussa ikuistaa sen. Katukuvaus merkitsee minulle paljon muutakin kuin näkemistä: se hoitaa ja ravitsee sisintäni. Yksi palkitsevimmista tunteista onkin se, kun tiedän onnistuneeni pysäyttämään pian jo karkaavan hetken.

Hiljaista valoa – Quiet light -näyttelyn teokset on kuvattu vuosien 2012-2018 aikana Euroopassa, USA:ssa ja Aasiassa. Tyylini ei ole juurikaan muuttunut, mutta olen itse kasvanut ja oppinut kuuntelemaan yhä syvempää hiljaisuutta.”

Kaksi coworking-tilan seinistä on varattu kuukausittain vaihtuvalle näyttelylle. Jos et ole Mestan asiakas, mutta haluaisit käydä tutustumassa näyttelyyn, laita meille sähköpostia. Tervetuloa!

Haluaisitko tuoda oman näyttelysi Mestan seinälle? Ota yhteyttä: mirka@mestacoworking.com.