UKK

Miksi en voi ostaa päiväpassia tai varata kokeilupäivää heti samalle päivälle?

Mestan sisäänpääsy toimii henkilökohtaisella koodilla, jonka luomme ja lähetämme vielä tällä hetkellä manuaalisesti. Mestalla ei ole jatkuvasti henkilökuntaa paikalla, joten ilman koodia et pääse sisään. Vaikka pyrimmekin mahdollisimman nopeaan toimintaan, kannattaa ostot/varaukset tehdä viimeistään aiottua vierailupäivää edeltävänä päivänä, jotta ehdit varmasti saada koodisi ja sisäänpääsyohjeet ajoissa. Tulevaisuudessa tämä hoituu automaattisesti, eikä viivettä tule. 

Miten pääsen sisään Mestalle?

Ostettuasi kertapassin tai jäsenyyden saat sähköpostiisi henkilökohtaisen koodin ja sisäänpääsyohjeet. Sisäänpääsyyn tarvitset oman matkapuhelimesi ja siihen Internet-yhteyden. Koodi naputellaan matkapuhelimeen. Käytämme ovenavauksiin Pindoraa

Jos sinulla ei ole älypuhelinta, mutta haluaisit tulla Mestalle, ota yhteyttä: mirka@mestacoworking.com.

Olen ovella, enkä pääse sisään!

Soita meille: 040 510 8622 / Mirka tai 044 7444 140 / Arto. Saamme oven tarvittaessa auki etänä, ja toinenkin varasuunnitelma löytyy. 

Löytyykö Mestalta rauhallinen puhelutila/wifi/lainanäyttöjä/printteriä/lukittavia lokeroita?

Löytyy!

Minulla on 5 päivää/10 päivää kuukaudessa jäsenyys, mutta en ehtinyt käyttää kaikkia päiviäni kuukauden aikana. Voinko siirtää jäljellä olevat päivät seuraavalle kuukaudelle?

Yli jääneitä päiviä ei valitettavasti voi siirtää seuraavalle kuulle. 

Entä jos haluan lopettaa jäsenyyteni tai vaihtaa toiseen jäsenyysmalliin?

Kaikkien jäsenyyksien irtisanomisaika on yksi kuukausi. Vaihtaminen yhdestä jäsenyydestä toiseen onnistuu heti seuraavan kalenterikuukauden alusta.

Olen kiinnostunut järjestämään taidenäyttelyn Herttoniemen Mestalla. Maksaako se?

Vaihtuva näyttely coworking-tilan puolella on taiteilijalle ilmainen. Se tuo iloa mestalaisille ja sitä voivat ulkopuoliset tulla katsomaan sopimalla vierailusta etukäteen. Jos haluat järjestää avoimen näyttelyn Mestan neuvotteluhuoneessa, pyydä tarjous.

Miksi juuri Kotka?

Teemme yhteistyötä kotkalaisen Finarten kanssa. Kaikki Mestan ihanat matot ovat Finartelta, ja toimimme Kotkassa Finarten tiloissa. 

Kuka on Mesta Coworkingin takana?

Mesta Coworking on Mirkan ja Arton perustama ja pyörittämä itsenäinen coworking-toimija. Meistä voit lukea hieman tarkemmin täältä.

Miksi Mirka lupaa aina kertoa iskälle, jos jotain Mestalla menee rikki?

Toinen Mesta Coworkingin perustajista on Mirkan iskä. Arto vastaa ensisijaisesti Mestan tiloihin liittyvistä asioista, kuten kaikista remonteista ja kalusteista. Iskät on parhaita. 

Jos et löytänyt vastausta kysymykseesi, kysy: mirka@mestacoworking.com.