UKK

Miksi en voi ostaa päiväpassia tai varata kokeilupäivää heti samalle päivälle?

Mestan sisäänpääsy toimii henkilökohtaisella koodilla, jonka luomme ja lähetämme vielä tällä hetkellä manuaalisesti. Mestalla ei ole jatkuvasti henkilökuntaa paikalla, joten ilman koodia et pääse sisään. Vaikka pyrimmekin mahdollisimman nopeaan toimintaan, kannattaa ostot/varaukset tehdä viimeistään aiottua vierailupäivää edeltävänä päivänä, jotta ehdit varmasti saada koodisi ja sisäänpääsyohjeet ajoissa. Tulevaisuudessa tämä hoituu automaattisesti, eikä viivettä tule. 

Miten pääsen sisään Mestalle?

Ostettuasi kertapassin tai jäsenyyden saat sähköpostiisi henkilökohtaisen koodin ja sisäänpääsyohjeet. Sisäänpääsyyn tarvitset oman matkapuhelimesi ja siihen Internet-yhteyden. Koodi naputellaan matkapuhelimeen. Käytämme ovenavauksiin Pindoraa

Jos sinulla ei ole älypuhelinta, mutta haluaisit tulla Mestalle, ota yhteyttä: mirka@mestacoworking.com.

Olen ovella, enkä pääse sisään!

Soita meille: 040 510 8622 / Mirka tai 044 7444 140 / Arto. Saamme oven tarvittaessa auki etänä, ja toinenkin varasuunnitelma löytyy. 

Löytyykö Mestalta puhelinkoppeja/wifi/lainanäyttöjä/printteriä/skanneria/lukittavia lokeroita?

Löytyy!

Voinko tulla Mestalle työskentelemään yhdessä kaverin kanssa?

Mestan coworking-tila ei valitettavasti sovellu ryhmätyöskentelyyn, koska haluamme säilyttää työrauhan kaikille mestalaisille. Jos siis haluatte kokoustaa tai työskennellä keskustellen, kehotamme vuokraamaan etukäteen neuvotteluhuoneen. 

Coworking-tilan sisäänpääsykoodi on aina henkilökohtainen. 

Voiko Mestalla syödä omia eväitä?

Kyllä voi. Mestan keittiöstä löytyy mikroaaltouuni ja jääkaappi, jossa voit säilyttää päivän eväitä. Jääkaapista voi myös vuokrata oman lokeron jatkuvaa säilytystä varten.

Minulla on 5 päivää/10 päivää kuukaudessa jäsenyys, mutta en ehtinyt käyttää kaikkia päiviäni kuukauden aikana. Voinko siirtää jäljellä olevat päivät seuraavalle kuukaudelle?

Yli jääneitä päiviä ei valitettavasti voi siirtää seuraavalle kuulle. 

Entä jos haluan lopettaa jäsenyyteni tai vaihtaa toiseen jäsenyysmalliin?

Kaikkien jäsenyyksien irtisanomisaika on yksi kuukausi. Vaihtaminen yhdestä jäsenyydestä toiseen onnistuu heti seuraavan kalenterikuukauden alusta.

Olen kiinnostunut järjestämään taidenäyttelyn Herttoniemen Mestalla. Mistä saan lisätietoa?

Kaksi Herttoniemen coworking-tilamme seinistä on varattu  vaihtuvalle näyttelylle. Näyttelytila on taiteilijalle ilmainen. Jos olet kiinnostunut järjestämään näyttelyn, ota yhteyttä: mirka@mestacoworking.com.

Kuka on Mesta Coworkingin takana?

Mesta Coworking on kahden hengen voimin pyörivä itsenäinen coworking-toimija. Meistä voit lukea tarkemmin täältä.

Jos et löytänyt vastausta kysymykseesi, kysy: mirka@mestacoworking.com.