Usein kysytyt kysymykset

Jos et löydä tästä vastausta kysymykseesi, laita meille sähköpostia!

Mestan sisäänpääsy toimii henkilökohtaisella koodilla, jonka luomme ja lähetämme vielä tällä hetkellä manuaalisesti. Mestalla ei ole jatkuvasti henkilökuntaa paikalla, joten ilman koodia et pääse sisään. Vaikka pyrimmekin mahdollisimman nopeaan toimintaan, kannattaa ostot/varaukset tehdä viimeistään aiottua vierailupäivää edeltävänä päivänä, jotta ehdit varmasti saada koodisi ja sisäänpääsyohjeet ajoissa.

Ostettuasi kertapassin tai jäsenyyden saat sähköpostiisi henkilökohtaisen koodin ja sisäänpääsyohjeet. Käytämme ovenavauksiin Pindoraa.

Sisäänpääsyyn tarvitset oman matkapuhelimesi ja siihen Internet-yhteyden. Koodi naputellaan matkapuhelimeen. Tarvittaessa voit avata oven kännykän sijasta myös muulla laitteella, jolla pääset verkkoselaimella nettiin. Kätevintä se on kuitenkin kännykällä.

Soita meille: 040 510 8622 / Mirka tai 044 7444 140 / Arto. Saamme oven tarvittaessa auki etänä, ja toinenkin varasuunnitelma löytyy. 

On!

Printtaamisesta pyydämme maksun kolikoina tai Mobilepaylla oman tunnon mukaan. Tavaroiden säilyttäminen lokerossa yön yli edellyttää oman lokeron vuokraamista. Muuten kaikki yllämainittu on käytössäsi ilman erillistä maksua. 

Olet tervetullut kaverin kanssa työskentelemään hiljaisesti, kun teette molemmat oman varauksen!

Coworking-tilamme ei valitettavasti sovellu ryhmätyöskentelyyn, koska haluamme säilyttää työrauhan kaikille mestalaisille. Jos siis haluatte kokoustaa tai työskennellä keskustellen, kehotamme vuokraamaan etukäteen neuvotteluhuoneen

Muistathan, että coworking-tilan sisäänpääsykoodi on aina henkilökohtainen. 

Kyllä voit. Mestan keittiöstä löytyy mikroaaltouuni ja jääkaappi, jossa voit säilyttää päivän eväitä. Jääkaapista voi myös vuokrata oman lokeron jatkuvaa säilytystä varten.

Yli jääneitä päiviä ei voi siirtää seuraavalle kuulle. 

Ilmoita meille ajoissa sähköpostitse. Kaikkien jäsenyyksien irtisanomisaika on yksi kokonainen kalenterikuukausi, eli saat aina vielä yhden laskun irtisanomisen jälkeen. Vaihtaminen yhdestä jäsenyydestä toiseen onnistuu heti alkavalle kuukaudelle, kun ilmoitat siitä ennen kuun vaihdetta.

Voit tulla jäseneksi milloin vain!

Jos valitset rajattoman käyttöoikeuden tai ilta- ja viikonloppujäsenyyden, maksat ensimmäiseltä kuukaudelta vain jäljellä olevista päivistä.

Jos valitset 5 tai 10 päivää kuukaudessa -jäsenyyden, huomaathan, että jäsenyyteen sisältyvät päivät ovat voimassa aina kalenterikuukauden loppuun saakka. 

Kaksi Herttoniemen coworking-tilamme seinistä on varattu  vaihtuvalle näyttelylle. Näyttelytila on taiteilijalle ilmainen. Jos olet kiinnostunut järjestämään näyttelyn, ota yhteyttä: mirka@mestacoworking.com.

Mesta Coworking on kahden hengen voimin pyörivä itsenäinen coworking-toimija. Meistä voit lukea tarkemmin täältä.