Näin saavut Mestalle

Suomi / English

Löydät Mestan osoitteesta Hiihtomäentie 18, vain 250 metrin päästä Herttoniemen metroasemalta.

Olemme asuinrakennuksen katutasossa. Sisäänkäyntimme on kadun puolella. Tarvitset sisäänpääsyyn älypuhelimen ja Internet-yhteyden.

Jos tulet autolla, on ilmaisia parkkipaikkoja kadun varressa sekä Hiihtomäentiellä että Mäenlaskijantiellä. 

Näin avaat ovet:

1. Klikkaa tästä linkistä: https://pindora.fi/mesta/list/ovetLinkki kannattaa tallentaa kännykän työpöydälle, jos käyt meillä usein.
2. Valitse se ovi, jonka haluat avata. Koodisi avaa vain ne ovet, joihin sinulla on käyttöoikeus. 
3. Naputtele koodisi näkymään. Olet saanut koodisi sähköpostitse varauksesi yhteydessä.
4. Koputa oveen. Lukko herää koputukseen.
5. Avaa ovi, kun saat kännykkäsi näytölle tiedon, että ovi on auki.

Jos et pääse sisään, soita meille: 040 510 8622 / 044 7444 140. Saamme oven auki etänä.

Näin löydät varaamasi tilan: 

Kokoustila

Pääset sisään suoraan kokoustilan ulko-ovesta, jossa lukee Meeting Room. Löydät Mestan pohjapiirroksen tekstin alapuolelta. Kokoustilan valokatkaisimet ovat tilan takaosassa, takaoven vieressä. Löydät kokoustilan ohjeet neuvottelupöydältä. Sammuta lähtiessäsi valot ja tekniikka, ja tarkista että ulko-ovi menee lukkoon.

Studio

Jätä kenkäsi ja takkisi eteiseen. Kävele coworking-tilan läpi ja sisään Hiljaisen Huoneen ovesta. Näet oikealla Studion oven. Avaa ovi omalla koodillasi. Löydät Mestan pohjapiirroksen tekstin alapuolelta. Studion valokatkaisin on oven ulkopuolella. Lue etukäteen opas podcast-studion käyttöön. Löydät äänitysohjeet myös studion seinältä. 

Oma Huone 1

Jätä kenkäsi ja takkisi eteiseen.  Kävele coworking-tilan ja Hiljaisen Huoneen läpi. Oman Huoneesi ovi on oikealla. Avaa ovi omalla koodillasi. Löydät Mestan pohjapiirroksen tekstin alapuolelta. Huoneen valokatkaisin on oven ulkopuolella. 

Oma Huone 2

Jätä kenkäsi ja takkisi eteiseen.  Kävele suoraan eteenpäin keittiön läpi. Käänny oikealle ja taas oikealle pieneen käytävään. Oman Huoneesi ovi on vasemmalla. Avaa ovi omalla koodillasi. Löydät Mestan pohjapiirroksen tekstin alapuolelta.

Floorplan Mesta Coworking