NEUVOTTELUHUONE

Joustava kokoustila, josta ei lopu valkotaulu kesken

Mestan neuvotteluhuone Herttoniemessä taipuu monenlaisiin tilaisuuksiin. Tapaamiset, neuvottelut, workshopit ja koulutukset onnistuvat meillä. Tai vaikka jooga! Halutessasi järjestämme tilaisuuteesi kahvituksen. Meille saavut kätevästi metrolla ja autolla.

Kysy lisää: mirka@mestacoworking.com.

joustava kalustus

Taitettavat pöydät, pinottavat tuolit ja rahit. Kerro, mitä tarvitset tilaisuuteesi!

valkotauluseinät ja fläppitaulut

Ideoi vapaasti valkotaulumaalatuille seinille ja fläppitauluille.

TV-ruutu ja valkokangas

Siirreltävä TV-ruutu ja valkokangas visuaalisille esityksille.

Kahvitus ja tarjoilut

Tarvitsetko tilaisuuteesi syötävää tai juotavaa? Se järjestyy kätevästi kauttamme.

Työpajaboksi

Melkein kaikki, mitä työpajaasi voit tarvita. Vuokraa Mestan työpajaboksi.

Mestan valoisasta neuvottelutilasta löytyy paljon valkotauluseinää ideointiin. Tila toimii mainiosti myös työpaja- tai koulutustilana. Olipa suunnitelmissasi kokous, kurssipäivä, joogatunti tai muu tilaisuus, järjestämme kalustuksen toivomaasi järjestykseen. 

Kahvituksen järjestämme paikallisella Herttoniemessä paahdetulla kahvilla ja irtoteellä. Pyydä tarjoiluista erillinen tarjous!

Lisämaksusta saat tilaisuutesi ajaksi lainaan kahvikupit ja pikkulautaset tai työpajaboksimme, joka on aina täynnä työpajailussa hyödyllisiä tarvikkeita.

Tila sijaitsee 250 metrin päässä Herttoniemen metroasemalta. Olemme ensimmäisen kerroksen liiketilassa, josta on iso ikkuna kadulle päin. Neuvotteluhuoneeseen on oma sisäänkäynti suoraan kadulta. 

Neuvotteluhuoneen hinnasto ei sisällä arvonlisäveroa. Valitettavasti tila ei ole esteetön, eikä se sovi meluisille tapahtumille.
 
 
 
50 e / tunti
150 e / 4 tuntia
250 e / päivä

ALV 0 %