YHTEISÖMME

Keitä Mestalla tapaa?

Mestalaiset ovat monipuolinen joukko, johon sovit varmasti mukaan. 

Helpoiten tutustut muihin mestalaisiin yhteisellä aamupalalla ja kahvitauolla, joita pidämme viikoittain.

Suurin osa meistä on etätyöläisiä, freelancereita ja yrittäjiä, mutta joukkoon mahtuu myös esimerkiksi opiskelijoita, tutkijoita ja harrastusprojektiensa parissa työskenteleviä. Olemme naapuruston oma coworking-tila, ja suurin osa mestalaisista asuu kävely- tai pyöräilymatkan päässä.

Tutustu mestalaisiin ja Mestan fiilikseen tarkemmin lukemalla mestalaisten esittelyjä blogistamme ja seuraamalla meitä Instagramissa ja Facebookissa!

Jos tuntuu siltä, että Mesta voisi olla sinun paikkasi, varaa kokeilupäivä ja tule tutustumaan!

"Tää on rauhallinen ja kotoisa ja luova ympäristö. "
"Mesta is a homely place, comfortable, with great people. You want to come to a place where you can talk to people over a coffee and have a little bit of fun as well. It’s got everything you need."
"Mesta on tosi kiva ja kotoisa paikka. Isompiin coworking-tiloihin verrattuna täällä on oikea yhteisö, ei tulla vaan laput silmillä töihin."
"Musta täällä on hirveen kotoisaa ja tää yhteisö on hirveen mukava. On matala kynnys liittyä mestalaiseksi ja tulla osaksi tätä yhteisöä."
"When I came to visit, I really liked the cozy feel. I like that Mesta is family run, and also that it’s around so much greenery. I can sit in the park and have lunch there. "
"Olen ollut tyytyväinen, että on näin lähellä kotia paikka, johon on näin helppo tulla."
"Kun pystyn tekemään töitä Herttoniemestä, ei kulu ollenkaan aikaa työmatkoihin. Samalla on hyvät työtilat, joissa puhelut pystyy puhumaan rauhallisessa tilassa. Se on ollut tosi tärkeää ja mahdollistanut sen, että pystyn keskittymään työhön."
Review us on Google