MESTA COWORKING
HERTTONIEMI

Kotoisa coworking-tila, kokoustila & podcast-studio Herttoniemessä

Herttoniemen coworking-tilamme on rauhallinen ja kotoisa työskentelypaikka. Tilasta löytyy myös kaksi yhden hengen työhuonetta, kokoustila ja podcast-studio. Sijaitsemme kätevästi 250 metrin päässä Herttoniemen metroasemalta, ja autonkin saa ilmaiseksi parkkiin tien varteen.

Floorplan Mesta Coworking

Coworking

Kotoisassa coworking tilassamme työskentelee monipuolinen joukko mestalaisia, joista valtaosa asuu lähellä. Coworking-tilan puolelta löydät yhteensä 15 työpistettä kahdesta huoneesta, joista toinen on varattu hiljaiseen työskentelyyn. Myös muualla tilassa puhumme kaikki puhelut puhelinkopeissa ja kuulumisia vaihtaessa otamme muut huomioon – coworking-tilamme ei siis valitettavasti sovi ryhmätyöskentelyyn. 

Tilassa on kolme puhelinkoppia, joista yksi on jäsentemme varattavissa. Ikkunapisteitä lukuunottamatta kaikki työpisteet on varustettu säädettävillä työtuoleilla, ja työpöydistä neljä on säädettäviä. Osalla työpisteistä on käytettävissä irrallinen näyttö, jossa on valmiina HDMI-johto. Tilassa on myös tulostin-skanneri, jolla voi tulostaa A4-kokoisia väritulosteita. 

Keittiössä on käytettävissä jääkaappi ja mikro. Kahvikoneesta saat maukasta kahvia nappia painamalla ja teevalikoimasta löytyy sekä irto- että pussiteetä. Lounaalle lähtiessä voit jättää tavarasi lukolliseen lokeroon. Säilytyslokeroita ja jääkaappilokeroita voi myös vuokrata jatkuvaan käyttöön. Vaihtuva taidenäyttely coworking-tilan seinillä uudistaa tilan tunnelmaa aina parin kuukauden välein. 

Varaa ilmainen kokeilupäivä coworking-tilaamme tästä!

Omat Huoneet

Herttoniemen Mestalla on vuokrattavissa kaksi kotoisaa yhden hengen työhuonetta. 

Huoneita voi vuokrata jatkuvalla sopimuksella tai lyhyemmäksi ajaksi. Omassa Huoneessa saat omaa rauhaa ja säilytystilaa, ja voit puhua puhelut omalla työpisteelläsi. Samalla kaikki coworking-tilan palvelut ovat käytettävissäsi. Omassa Huoneessa käytössäsi on sähköpöytä, säädettävä työtuoli ja hylly omien tavaroiden säilyttämiseen. Ikkuna antaa luonnonvaloa.

Lue lisää ja vuokraa Oma Huone tästä.

Neukkari

Kokoustilamme on vuokrattavissa pieniin tapaamisiin, koulutuksiin ja työpajoihin, sekä korkeintaan 25 hengen tilaisuuksiin.

Tilasta löytyy seinänäyttö, fläppitaulu, konferenssimikrofoni etäkokouksiin sekä tarvittaessa projektori ja valkokangas. Järjestämme tilauksesta kahvit ja teet tilaisuuteesi. Oman sisäänkäynnin ja ison näyteikkunan ansiosta tila soveltuu myös pop-up -tilaksi. Vuokraamme neukkaria myös tiimihuoneeksi.

Lue lisää ja varaa neukkari tästä.

Podcast-studio

Podcast-studiossamme äänität omatoimisesti laadukkailla laitteilla korkeintaan kolmen hengen porukalla. Meillä on äänitetty mm. podcasteja, audiokirjoja ja spiikkejä radioon.

Ensimmäisellä kerralla saat opastuksen laitteiden käyttöön. Käytössäsi on Rodecaster podcast-mikseri, Rode mikrofonit ja Audiotechnikan studiokuulokkeet. Äänieristetyssä studiossamme on panostettu hyvään akustiikkaan. 

Lue lisää ja varaa studio tästä.