PODCAST STUDIO

Äänitä omatoimisesti laadukkailla laitteilla

Etsitkö kätevää paikkaa podcastin, audiokirjan tai muun puhutun materiaalin äänittämiseen? Studioissamme Herttoniemessä ja Töölössä pääset äänittämään itsenäisesti laadukkailla äänityslaitteilla.

Suosittelemme tehokkaasti äänieristettyä ja akustoitua Herttoniemen studiota silloin, kun äänenlaatu on tärkeintä. Jos taas haluat kuvata podcastisi, studioksi muuntautuva pieni neukkarimme Töölössä tarjoaa siihen viihtyisät puitteet. Molemmissa studioissa on samat äänityslaitteet.

Voit tehdä varauksen alta suoraan varauskalenteriimme tai sähköpostitse: mirka@mestacoworking.com. Hinnat löydät tältä sivulta.

Podcast-mikseri

Rodecaster Pro -mikseri.

3 mikrofonia

Laadukkaat Rode PodMic -mikrofonit.

3 kuulokkeet

Audio-Technican studiokuulokkeet.

Omatoiminen äänitys

Saat opastuksen ensimmäisellä äänityskerralla.

1-3 hengelle

Sopii 1-3 hengen äänityksiin. Vieraat voivat osallistua myös etänä.

Joustavasti varattavissa

Varattavissa myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Herttoniemi

podcast studio helsinki

Töölö

Studiossa on äänityslaitteet kolmelle ja laitteisto mahdollistaa myös vieraiden osallistumisen etänä. Käytössäsi on kolme Rode PodMic -mikrofonia, studiokuulokkeet ja Rodecaster Pro -podcastmikseri. Laitteemme ovat selkeät käyttää. Ennen ensimmäistä äänityskertaasi tutustu studio-oppaaseemme ja varaa aikaa äänitysten alkuun ja loppuun, jotta ehdit rauhassa säätää laitteet ja siirtää valmiit tiedostot omalle koneellesi. Mikseri äänittää kaikki puhujat omille raidoilleen, mikä helpottaa editointia.

Kahvikoneestamme nappaat maukkaat kahvit itsellesi ja vieraillesi. Studiomme sijaitsevat coworking-tilojen yhteydessä. Viihtyisiin tiloihimme on myös vieraidesi helppo saapua: Herttoniemeen metrolla ja Töölöön ratikalla. Pääset varttia ennen varattua aikaasi sisään valmistautumaan.

Meillä on äänitetty menestyksekkäästi mm. podcasteja, audiokirjoja, verkkokurssin materiaaleja ja spiikkejä radioon. Tästä pääset lukemaan kaikki studioon liittyvät blogikirjoituksemme.

Näitäkin podcasteja on äänitetty meillä:

”Erinomaiset tilat vaikka podcastin nauhoittamiseen. Soundi on niin hyvä, että siellä voi tehdä vaikka suurtuotannon radioon. Been there, done that!”

”Kaikki sujui moitteettomasti ja olin positiivisesti yllättynyt saamastani asiakaspalvelusta. Podcastin äänittäminen oli minulle uutta ja alkuun se jännitti. Sain tukea ja seikkaperäistä opastusta laitteiden käytössä ja nyt olen varannut tilaa jo useisiin äänitystuokioihin.”

”Kompakti ja helppokäyttöinen podcast-studio, joka sopii kaikille, jotka haluavat päästä teknisesti helpolla ja keskittyä sisällön tekemiseen. Bonuksena oivallinen sijainti Itä-Helsingin solmukohdassa.”

”Äänitys onnistui hyvin! Todella helppo käyttää ja ääni kuulostaa erinomaiselta. Ei valittamista :)”​

50 e / tunti + ALV
250 e / päivä + ALV

10h sarjakortti

Sarjakortti sisältää 10 tuntia omatoimista äänitysaikaa Mestan podcast-studiossa.

Varaukset tehdään erikseen ja niitä koskevat samat peruutusehdot kuin normaalia studion vuokraa. Sarjakortti on voimassa 12 kuukautta.

450 e + ALV

20h sarjakortti

Sarjakortti sisältää 20 tuntia omatoimista äänitysaikaa Mestan podcast-studiossa.

Varaukset tehdään erikseen ja niitä koskevat samat peruutusehdot kuin normaalia studion vuokraa. Sarjakortti on voimassa 12 kuukautta.

880 e + ALV