Äänitä omatoimisesti äänieristetyssä tilassa

Etsitkö kätevää paikkaa podcastin, audiokirjan tai muun puhutun materiaalin äänittämiseen? 

Studiossamme pääset äänittämään itsenäisesti laadukkailla äänityslaitteilla. Äänieristetyssä ja kunnolla akustoidussa äänitystilassamme äänenlaatu ja oma häiriötön rauha on taattu.

Katso studion hinnasto tästä.

Akustiikka

Akustoitu ja äänieristetty tila.

Podcast-mikseri

Rodecaster Pro -mikseri.

3 mikrofonia

Laadukkaat Rode PodMic -mikrofonit.

3 kuulokkeet

Audio-Technican studiokuulokkeet.

Omatoiminen äänitys

Saat opastuksen ensimmäisellä äänityskerralla.

1-3 hengelle

Sopii 1-3 hengen äänityksiin. Vieraat voivat osallistua myös etänä.

Joustavasti varattavissa

Varattavissa myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Helppo saapua

Metron vieressä. Ilmainen tienvarsiparkki.

Käytössäsi on kolme Rode PodMic -mikrofonia, studiokuulokkeet ja Rodecaster Pro -podcastmikseri. Laitteemme ovat selkeät käyttää. Ennen ensimmäistä äänityskertaasi tutustu studio-oppaaseemme ja varaa aikaa äänitysten alkuun ja loppuun, jotta ehdit rauhassa säätää laitteet ja siirtää valmiit tiedostot omalle koneellesi. 

Studioon mahtuu äänittämään 1-3 henkeä ja laitteisto mahdollistaa vieraiden osallistumisen etänä. Kahvikoneestamme nappaat maukkaat kahvit itsellesi ja vieraillesi. Viihtyisään tilaamme on myös vieraidesi helppo saapua: äänitystila sijaitsee coworking-tilassamme, vain 250 metriä Herttoniemen metroasemalta.

Meillä on äänitetty menestyksekkäästi mm. podcasteja, audiokirjoja, verkkokurssin materiaaleja ja spiikkejä radioon. Tästä pääset lukemaan kaikki studioon liittyvät blogikirjoituksemme.

Klikkaa tästä studion hinnastoon.

Näitäkin podcasteja on äänitetty meillä:

"Erinomaiset tilat vaikka podcastin nauhoittamiseen. Soundi on niin hyvä, että siellä voi tehdä vaikka suurtuotannon radioon. Been there, done that!"
Vera Miettinen
rikostoimittaja
"Kaikki sujui moitteettomasti ja olin positiivisesti yllättynyt saamastani asiakaspalvelusta. Podcastin äänittäminen oli minulle uutta ja alkuun se jännitti. Sain tukea ja seikkaperäistä opastusta laitteiden käytössä ja nyt olen varannut tilaa jo useisiin äänitystuokioihin."
Anneli Komi
toimitusjohtaja, BusinessMaker
"Kompakti ja helppokäyttöinen podcast-studio, joka sopii kaikille, jotka haluavat päästä teknisesti helpolla ja keskittyä sisällön tekemiseen. Bonuksena oivallinen sijainti Itä-Helsingin solmukohdassa."
Jenna Lehtonen
Viimeinen sammuttaa valot -podcast
"Äänitys onnistui hyvin! Todella helppo käyttää ja ääni kuulostaa erinomaiselta. Ei valittamista :)"
Jenna & Ada
Maanantaimorkkis -podcast
"Sympaattinen paikka kokonaisuudessaan ja helppo ratkaisu K30 podimme tarpeisiin. Kätevä sijainti, auto suoraan eteen kadulle ja ilmainen parkki. Mirka avulias ja ystävällinen. Varaus helppo tehdä verkossa."
Kira & Laura
K30 Podcast
"Käytin Mesta Coworkingin podcast-huonetta äänikirjan äänityksiin, ja huoneen puitteet toimivat tarkoitukseen mainiosti! Podcast-huone on akustoitu hyvin ja äänitystuloksesta saatiin korkealaatuista. Mestalla on kiva tunnelma ja omaan äänitystyöhön pystyy keskittymään hyvin."
Silja
äänikirjan lukija, laulaja
"Kiitos Mestalle, että minäkin osaan tehdä hyvänkuuloisia nauhoituksia! Niin hyvän laadullisen palautteen sain viime viikolla tehdyistä videoista, että olisin taas kysymässä podcast-huonetta käyttööni."
Taru
koulutussuunnittelija
"Kuvasin verkkokurssin videoita Mestan podcast-huoneessa. Oli hienoa saada akustisesti toimiva ja äänieristetty nauhoituspaikka. Sain valaistuksen säädettyä mieleiseksi ja taustaksi oli eri vaihtoehtoja. Varaaminen oli helppoa ja Mirkalta sai hyvän opastuksen välineiden käyttöön. Ja videoiden tekeminen sujui myös sen takia, että olin varta vasten varannut paikan ja piti reippaasti ryhtyä toimeen, kun muuten kuvaamista tulee helposti lykättyä ainakin itselläni. ;). Suosittelen Mestan podcast-huonetta, jos on tarvetta äänittää tai kuvata eikä itse halua hankkia laitteita."
Liisa Niskakangas
lasten unikonsultti, Unijuna.fi
"Studio oli varsin hyvä käyttöömme nähden. Oli hienoa äänittää hyvin akustoidussa huoneessa ja paikalle kantamani mikkiskriini jäi turhaksi. Ainoa ongelma oli, että tuli kuuma, mutta äänieristetyssä tilassa se oli ymmärrettävää. Oli mukava lisä, että sai kahvitella välissä."
Ville "Syke" Syrjälä
äänittäjä, editoija ja tuotantokordinaattori