PODCAST-studio

Akustoitu ja äänieristetty tila

Äänitä omatoimisesti helposti varattavassa studiossa. Akustoidussa ja äänieristetyssä äänitystilassamme käytössäsi on laadukas tekniikka puheen äänittämiseen.

Saat kauttamme myös editoinnin.

Kolme mikrofonia

Laadukkaat Rode PodMic -mikrofonit.

Kuulokkeet

Studio-kuulokkeet kolmelle.

Podcast-mikseri

Rodecaster Pro -mikseri.

Akustiikka

Akustoitu ja äänieristetty tila.

1-3 puhujalle

Sopii 1-3 hengen äänityksiin.

Joustavasti varattavissa

Varattavissa myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Helppo saapua

Sijainti Herttoniemen metron kulmalla. Ilmainen tienvarsipysäköinti.

Haluatko äänittää omatoimisesti akustoidussa tilassa ja laadukkailla äänityslaitteilla? 

Mestan podcast-studiossa käytössäsi on kolme puheelle optimoitua dynaamista mikrofonia ja Rodecaster Pro -podcast-mikseri. Akustoidussa ja äänieristetyssä tilassa äänenlaatu on taattu. Ensimmäisellä kerralla saat opastuksen laitteiden käyttöön. Äänityksen hoidat omatoimisesti. Tila soveltuu 1-3 hengen äänityksiin. 

Käytössäsi studiossa on:

 • Rode Rodecaster Pro on helppokäyttöinen podcastmikseri, jolla äänität muistikortille tai USB-portin kautta suoraan tietokoneellesi.
 • Rode PodMic -mikrofonit (3 kpl) on optimoitu puheen äänittämiseen. Säädettävät mikrofonitelineet ja pop-filtterit minimoivat häiriöäänet.
 • Audio-Technican studiomonitorikuulokkeet (3 kpl) auttavat äänittäessä varmistamaan, mitä nauhalle tallentuu.

Meillä on menestyksekkäästi äänitetty mm. podcastia, äänikirjaa ja radio-ohjelmaa. Studiomme sijaitsee coworking-tilamme yhteydessä, vain 250 metriä Herttoniemen metroasemalta. 

Kysy lisää tai tee varaus: mirka@mestacoworking.com.

HINNASTO

Studion vuokra

Äänitä podcastisi häiriöttä akustoidussa ja äänieristetyssä tilassa. Käytössä laadukkaat äänityslaitteet.

Studion vuokraan sisältyy: 

 • omatoiminen äänitysaika akustoidussa ja äänieristetyssä tilassa
 • podcast-studion varusteet kolmelle puhujalle
 • kahvi ja tee
Peruutusehtomme: 
 • 50 %, jos peruutus tehdään alle 7 vrk ennen varattua studioaikaa
 • 100 %, jos peruutus tehdään alle 1 vrk ennen varattua studioaikaa
Vaihtoehtoisesti voit siirtää varauksesi toiselle ajankohdalle ilman lisämaksua, kun peruutat vähintään 1 vrk ennen varauksesi alkua. 

40 e / tunti
250 e / päivä

(ALV 0 %)

10h sarjakortti

Sarjakortti sisältää 10 tuntia omatoimista äänitysaikaa Mestan podcast-studiossa. Varaukset tehdään erikseen ja niitä koskevat samat peruutusehdot kuin normaalia studion vuokraa. Sarjakortti on voimassa 12 kuukautta.

350 e

(ALV 0 %)

5h sarjakortti

Sarjakortti sisältää 5 tuntia omatoimista äänitysaikaa Mestan podcast-studiossa. Varaukset tehdään erikseen ja niitä koskevat samat peruutusehdot kuin normaalia studion vuokraa. Sarjakortti on voimassa 12 kuukautta.

180 e

(ALV 0 %)

Podcast-jakson editointi

Säästä aikaa ja vaivaa – anna materiaalisi editoitavaksi ammattilaiselle! 

Hinta sisältää yhden, korkeintaan 40 minuutin mittaisen podcast-jakson äänen jälkituotannon:

 • sopimuksen mukaiset poistot ja muokkaukset
 • äänen tuottaminen raakileesta valmiiksi
 • podcast-standardin mukainen valmis jakso

Toimitusaika 1 viikko materiaalin vastaanottamisesta. 

Muutokset ja lisätyöt (kuten jinglet, spiikkaukset ja valmiin jakson muuttaminen) tapauskohtaisesti sovittavasta lisämaksusta.

165 e

(ALV 0 %)

"Kaikki sujui moitteettomasti ja olin positiivisesti yllättynyt saamastani asiakaspalvelusta. Podcastin äänittäminen oli minulle uutta ja alkuun se jännitti. Sain tukea ja seikkaperäistä opastusta laitteiden käytössä ja nyt olen varannut tilaa jo useisiin äänitystuokioihin."
Anneli Komi
toimitusjohtaja, BusinessMaker
"Kompakti ja helppokäyttöinen podcast-studio, joka sopii kaikille, jotka haluavat päästä teknisesti helpolla ja keskittyä sisällön tekemiseen. Bonuksena oivallinen sijainti Itä-Helsingin solmukohdassa."
Jenna Lehtonen
Viimeinen sammuttaa valot -podcast
"Äänitys onnistui hyvin! Todella helppo käyttää ja ääni kuulostaa erinomaiselta. Ei valittamista :)"
Jenna & Ada
Maanantaimorkkis -podcast
"Sympaattinen paikka kokonaisuudessaan ja helppo ratkaisu K30 podimme tarpeisiin. Kätevä sijainti, auto suoraan eteen kadulle ja ilmainen parkki. Mirka avulias ja ystävällinen. Varaus helppo tehdä verkossa."
Kira & Laura
K30 Podcast
"Käytin Mesta Coworkingin podcast-huonetta äänikirjan äänityksiin, ja huoneen puitteet toimivat tarkoitukseen mainiosti! Podcast-huone on akustoitu hyvin ja äänitystuloksesta saatiin korkealaatuista. Mestalla on kiva tunnelma ja omaan äänitystyöhön pystyy keskittymään hyvin."
Silja
äänikirjan lukija, laulaja
"Kiitos Mestalle, että minäkin osaan tehdä hyvänkuuloisia nauhoituksia! Niin hyvän laadullisen palautteen sain viime viikolla tehdyistä videoista, että olisin taas kysymässä podcast-huonetta käyttööni."
Taru
koulutussuunnittelija
"Kuvasin verkkokurssin videoita Mestan podcast-huoneessa. Oli hienoa saada akustisesti toimiva ja äänieristetty nauhoituspaikka. Sain valaistuksen säädettyä mieleiseksi ja taustaksi oli eri vaihtoehtoja. Varaaminen oli helppoa ja Mirkalta sai hyvän opastuksen välineiden käyttöön. Ja videoiden tekeminen sujui myös sen takia, että olin varta vasten varannut paikan ja piti reippaasti ryhtyä toimeen, kun muuten kuvaamista tulee helposti lykättyä ainakin itselläni. ;). Suosittelen Mestan podcast-huonetta, jos on tarvetta äänittää tai kuvata eikä itse halua hankkia laitteita."
Liisa Niskakangas
lasten unikonsultti, Unijuna.fi
"Studio oli varsin hyvä käyttöömme nähden. Oli hienoa äänittää hyvin akustoidussa huoneessa ja paikalle kantamani mikkiskriini jäi turhaksi. Ainoa ongelma oli, että tuli kuuma, mutta äänieristetyssä tilassa se oli ymmärrettävää. Oli mukava lisä, että sai kahvitella välissä."
Ville "Syke" Syrjälä
äänittäjä, editoija ja tuotantokordinaattori
Suomen Podcastmedia