PODCAST-HUONE

Akustoitu ja varusteltu podcast-huone

Kun äänenlaatu on tärkeä juttu, etkä halua hankkia itse äänitystekniikkaa. Akustoidussa, äänieristetyssä ja varustellussa podcast-huoneessa nauhoitat helposti laadukkaat podcastit ja videot.

Akustiikka

Akustoitu ja äänieristetty tila.

Mikrofoni ja jalusta

Laadukas mikrofoni ja säädettävä jalusta.

Pop-filtterit ja shockmount

Minimoi häiriöäänet.

Kuulokkeet

Kunnon kuulokkeet.

Rengasvalaisin

Voit säätää valon kirkkautta ja valonsävyä.

Web-kamera

Laadukas kuva kunnon web-kameralla.

USB-adapterit

Äänitä tietokoneellesi tai suoraan kännykkääsi.

Tausta-
kankaat

Valitse videolle sopivan värinen tausta.

Haluatko parantaa podcastisi tai webinaarisi äänenlaatua? Tarvitsetko nauhoituksiin tai videoneuvotteluun akustoitua tilaa, jossa tarvittava tekniikka on valmiina?

Mestan podcast-huone on ratkaisusi, kun kotikutoinen laatu ei enää riitä, mutta täysiverinen äänitysstudio tuntuu liian raskaalta vaihtoehdolta. Podcast-huoneessamme on menestyksekkäästi äänitetty mm. podcastia, äänikirjaa ja radio-ohjelmaa, sekä osallistuttu etäkokouksiin ja -koulutuksiin. Äänittämään mahtuu mukavasti kaksi ihmistä, mutta kolmekin onnistuu. Huone sijaitsee coworking-tilassamme 250 metriä Herttoniemen metroasemalta.

Kun äänität meillä, saat aina kaupan päälle koko päivän käyttöoikeuden coworking-tilaamme (sekä kahvikoneeseemme ja irtoteevalikoimaamme). Voit siis hoitaa materiaalin editoinnin ja päivän muut duunit samalla reissulla, kivassa tilassa kahvikupposen kera. Kätevää, vai mitä?

Varusteet

Akustoitu ja äänieristetty huone on varustettu ääni- ja videotekniikalla: 

  • Blue Microphones Yeti -kondensaattorimikrofoni sopii monentyyppiseen äänitykseen. Säädettävä mikrofoniteline ja Blue Microphones Radius III -shockmount minimoivat häiriöäänet. 

  • Audio-Technica ATH-M40x -studiomonitorikuulokkeet blokkaavat suljetun akustiikkansa avulla taustaääniä.

  • K&M Popkiller 130 mm pop-filtteri asentuu joutsenkaulan avulla mikrofonin eteen ja suodattaa puheesta turhat poksahdukset ja suhinat.

  • Neewer-rengasvalaisimen kirkkautta ja valonsävyä voi helposti säätää. Rengasvalaisimen keskelle voit kiinnittää oman kameran, kännykän tai web-kameran. Valaisimelle on säädettävä jalusta.

  • Logitech C920 HD Pro Webcam mahdollistaa full 1080p HD -laatuisen videotallennuksen ja HD 720p -laatuiset videokeskustelut.

  • USB-C ja micro-USB -adapterit OTG-tuella mahdollistavat äänittämisen suoraan kännykkään.

Lisäksi huoneessa on käytössä taustakankaat videointia varten. Värivaihtoehdot: kerma, harmaa, vaaleanpunainen ja vaaleanruskea.  

vuokra

Podcast-huoneen minimivuokra on aina 60 euroa, sisältäen: 

  • 2 tuntia akustoidussa ja äänieristetyssä huoneessa
  • mikrofoni, kuulokkeet, web-kamera ja rengasvalaisin käyttöösi
  • koko päivän käyttöoikeus coworking-tilaan – editoi materiaalisi saman tien!
  • kahvit ja teet 

Lisätunnit podcast/videohuoneessa 15 euroa / tunti. 

Huom: Huoneeseen mahtuu mukavasti äänittämään kaksi ihmistä.

Kysy lisää tai tee varaus: mirka@mestacoworking.com
 

60 e / 2 tuntia
15 e / lisätunti
120 e / päivä

"Käytin Mesta Coworkingin podcast-huonetta äänikirjan äänityksiin, ja huoneen puitteet toimivat tarkoitukseen mainiosti! Podcast-huone on akustoitu hyvin ja äänitystuloksesta saatiin korkealaatuista. Mestalla on kiva tunnelma ja omaan äänitystyöhön pystyy keskittymään hyvin."
Silja
äänikirjan lukija, laulaja
"Kiitos Mestalle, että minäkin osaan tehdä hyvänkuuloisia nauhoituksia! Niin hyvän laadullisen palautteen sain viime viikolla tehdyistä videoista, että olisin taas kysymässä podcast-huonetta käyttööni."
Taru
koulutussuunnittelija
"Kuvasin verkkokurssin videoita Mestan podcast-huoneessa. Oli hienoa saada akustisesti toimiva ja äänieristetty nauhoituspaikka. Sain valaistuksen säädettyä mieleiseksi ja taustaksi oli eri vaihtoehtoja. Varaaminen oli helppoa ja Mirkalta sai hyvän opastuksen välineiden käyttöön. Ja videoiden tekeminen sujui myös sen takia, että olin varta vasten varannut paikan ja piti reippaasti ryhtyä toimeen, kun muuten kuvaamista tulee helposti lykättyä ainakin itselläni. ;). Suosittelen Mestan podcast-huonetta, jos on tarvetta äänittää tai kuvata eikä itse halua hankkia laitteita."
Liisa Niskakangas
lasten unikonsultti, Unijuna.fi
"Studio oli varsin hyvä käyttöömme nähden. Oli hienoa äänittää hyvin akustoidussa huoneessa ja paikalle kantamani mikkiskriini jäi turhaksi. Ainoa ongelma oli, että tuli kuuma, mutta äänieristetyssä tilassa se oli ymmärrettävää. Oli mukava lisä, että sai kahvitella välissä."
Ville "Syke" Syrjälä
äänittäjä, editoija ja tuotantokordinaattori
Suomen Podcastmedia