MESTA COWORKING
HERTTONIEMI

Kotoisa coworking-tila ihan Herttoniemen metron lähellä.

Lukittavat lokerot

Jätä tavarasi talteen, kun käyt lounaalla. Tai vuokraa oma pysyvä lokero.

WIFI

Nopea. Tottakai.

24/7

Jäsenenä pääset sisään aina kun haluat. Joka päivä ja kellon ympäri.

Kahvi ja tee

Kotimaisten pienpaahtimoiden maukas papukahvi ja irtotee kuuluu aina hintaan.

Varustus

Tulostin, skanneri ja lainanäytöt ovat käytettävissäsi.

Neukkari -50%

Jo 10pv/kk jäsenenä vuokraat neukkarin puoleen hintaan.

Katso kaikkien jäsenyyksien ja kertapassien hinnat! 

Etsitkö paikkaa, jossa voisit tehdä töitä rauhassa viihtyisässä ympäristössä?

Kotoisasta coworking-tilastamme löytyy 13  työpistettä, joista neljä on varustettu säädettävillä pöydillä. Kaikki työtuolimme ovat säädettäviä. Hiljaisessa huoneessa pääset syventymään keskittymistä vaativiin hommiin ja puhelut hoidat rauhassa puhelinkopissa. Tauon tullen käytössäsi ovat Mestan keittiö, kotimaisten pienpaahtimoiden kahvit ja teet sekä hengailutilan pehmeät sohvat. Lisäksi meiltä löytyy monenlaisiin tilaisuuksiin soveltuva valkotaulumaalattu neuvotteluhuone sekä kunnon mikrofonilla, webkameralla ja valaisimella varustettu akustoitu podcast/videohuone. 

Joukkoomme sopivat kaikki jatkuvaa, satunnaista tai osa-aikaista työpistettä kaipaavat läppärityöläiset. Monipuolisista jäsenyysvaihtoehdoistamme löytyy varmasti myös sinulle sopiva. Jos perinteiset toimistotyöajat eivät sovi sinulle, ei hätää – Mestan ovi aukeaa jäsenille 24/7. Mestalla työskentelee ihmisiä monilta eri aloilta, ja viikoittaiset yhteiset kahvitauot ovat oiva tapa tutustua muihin mestalaisiin.

Moni mestalainen taittaa työmatkansa kävellen tai fillarilla Herttoniemen ympäristöstä, mutta kauempaakin paikalle pääsee vaivattomasti metrolla. Herttoniemen metroasemalta Mestalle on vain 250 metriä. Kävelymatkan päästä löytyy useita kivoja lounaspaikkoja: Mesta suosittelee Verson vegelounasta, Maritorin ja Treffipubin buffetia, sekä Pikku Hukan runsaita annoksia. 

Jäikö jokin askarruttamaan? Kysy lisää Mirkalta. Tai varaa kokeilupäivä ja tule itse katsomaan, olisiko tämä sinun mestasi!