KOTKANSAARI

Kotoisa coworking-tila ihan Kotkan keskustassa.

WIFI

Nopea. Tottakai.

24/7

Jäsenenä pääset sisään aina kun haluat. Joka päivä ja kellon ympäri.

Kahvi ja tee

Kahvi ja tee kuuluu aina hintaan.

Varustus

Lainanäytöt ja näppäimistöt ovat käytettävissäsi.

Neukkari

Kahdeksan hengen varusteltu neuvotteluhuone.

Etsitkö Kotkasta paikkaa, jossa voisit tehdä töitä rauhassa viihtyisässä ympäristössä?

Kotoisasta coworking-tilastamme löytyy säädettävillä tuoleilla varustettujen työpisteiden lisäksi keittiö ja mukava hengailutila, jossa voit pitää taukoa töistä pehmeällä sohvalla kahvikupposen kera. Lisäksi meiltä löytyy erikseen vuokrattava kahdeksan hengen neuvotteluhuone ja isompiin tilaisuuksiin soveltuva tapahtumatila. Jos kaipaat tiimillesi omaa työhuonetta, kysy onko tilava 51 m2 tiimihuoneemme vapaana!

Joukkoomme sopivat kaikki jatkuvaa, satunnaista tai osa-aikaista työpistettä kaipaavat läppärityöläiset. Monipuolisista jäsenyysvaihtoehdoistamme löytyy varmasti myös sinulle sopiva. Jos perinteiset toimistotyöajat eivät sovi sinulle, ei hätää – Mestan ovi aukeaa jäsenille 24/7. Halutessasi saat samalla sopimuksella käyttöösi myös Helsingin Herttoniemessä sijaitsevan coworking-tilamme. 

Sijaitsemme ihan keskustassa Kotkansaarella, osoitteessa Kirkkokatu 1. Paikallisbussit pysähtyvät parin sadan metrin päässä Mestalta, ja kadun varteen voi auton pysäköidä parkkikiekolla. Lähin lounasbuffet löytyy kadun toiselta puolelta. 

Jäikö jokin askarruttamaan? Kysy lisää Mirkalta.