Anni Pusilan piirroksia Mestalla

Syys-lokakuussa Mestan seinillä nähdään Anni Pusilan piirroksia, joita tekee mieli katsoa lähempää ja tarkastella yksityiskohtia.

Anni Pusila
Anni Pusilan näyttely Mesta Coworking

”Olen kiinnostunut luonnosta, avaruudesta ja mystiikasta. Nämä kiinnostuksen kohteeni tulevat esiin töissäni pyöreinä muotoina ja toistuvina kuvioina. Katsoja voi löytää teoksistani upotettuja piiloviestejä ja tulkita muotoja vapaasti assosioiden.

En nimeä töitäni enää, sillä en koe niiden olevan sanoin tulkittavia. Kuvia tehdessäni saan keskittyä ympäristööni täysin uniikilla tavalla. Pystyn silloin uppoutumaan kuulemaani, ja tämä on auttanut minua ahdistuneisuushäiriön ja ADHD:n kanssa. Kaoottinen kakofonia pääni sisällä vaimenee ja kykenen pysymään aloillani.

Nykyään piirrän kuulokkeet korvilla, joko äänikirjaa tai musiikkia kuunnellen. Se on paras keinoni käsitellä suuria tunteita.”

Anni Pusilan näyttely Mesta Coworking

SEURAA ANNIA:

Instagram: @annipusila.art

Kaikki näyttelyn teokset ovat myynnissä! Tiedustelut suoraan taiteilijalle: 045 1761197.

Herttoniemen coworking-tilamme seinistä kaksi on varattu vaihtuville näyttelyille. Tähän mennessä seinillä on nähty taidetta valokuvasta öljyvärimaalauksiin ja metalligrafiikkaan. 

Jos et ole Mestan asiakas, mutta haluaisit käydä tutustumassa näyttelyyn, se onnistuu sopimalla ajankohta etukäteen.

Haluaisitko tuoda oman näyttelysi Mestan seinälle? Laita viestiä: mirka@mestacoworking.com