Jukka tekee kaikennäköistä kestävän ruuan parissa

  • Artikkelin kategoria:mestalaisia

”Olen Jukka ja teen työkseni kaikennäköistä kestävän ruuan parissa. Tällä hetkellä toimin konsulttina muutamaa eri projektia edistäen.

Jukka istuu Mestan kahvipöydässä

Alotin vuodenvaihteessa yksityisenä konsulttina toimimisen, ja piti keksiä joku paikka, joka on poissa kotoa. Tähän kävelee meiltä viis minuuttia niin oli aika helppo suosia Mestaa. Päivätöissä meillä oli toimisto Otaniemessä – eli kävely metroasemalle, metro ja siellä sitten kävely toimistolle oli tollanen nelkytviis minuuttia – ni tää on luksusta.”

"Mesta on kiva paikka, ajaa tosi hyvin asiansa. Jos minulla olis kaikki valta ja budjetti parantaa tätä paikkaa, niin en mä ihan hirveesti keksis."

Tähän on niin helppo tulla, niin huomaan, että viivästyy töihin lähtö! Mä vien lasta päiväkotiin, joka on tossa kans aika lähellä, niin sekin on aika superkätevää ja tuo hirveesti joustavuutta. Pystyy aika helposti sopimaan, että kuka hakee ja millon hakee, ja jos pitää kesken päivän hakee, niin tää on aika kiva.

Mesta on kiva paikka, ajaa tosi hyvin asiansa. Jos minulla olis kaikki valta ja budjetti parantaa tätä paikkaa, niin en mä ihan hirveesti keksis. Ehkä yksi puhelinkoppi lisää, mutta pikkujuttuja sinänsä.